One UI 7 güncellemesi sonrası pil hızlı bitiyor

Hank J Wimbleton

Hectopat
S24 FE cihazıma bugün kurdum güncellemeyi. Şarj biraz daha hızlı bitiyor gibi geldi psikolojik mi bilmiyorum. Acaba yeni alınan telefonun şarjının hızlı bitmesi gibi güncelleme sonrası da böyle bir optimizasyon, kullanım alışkanlıklarını belirleme süreci var mı?

S24 FE cihazıma bugün kurdum güncellemeyi. Şarj biraz daha hızlı bitiyor gibi geldi psikolojik mi bilmiyorum. Acaba yeni alınan telefonun şarjının hızlı bitmesi gibi güncelleme sonrası da böyle bir optimizasyon, kullanım alışkanlıklarını belirleme süreci var mı?

Birazcık cihazın kendini optimizasyon etmesini bekleyin.

Bugün yüklediyseniz biraz daha gözlemleyin derim. Yeni sürüme geçince alışma süreci var mı bilemiyorum, olmazsa hard reset atarsınız.

Eğer güncelleme sonrası hard reset yapmadıysanız normal bir durum.

Evet ufak bir alışma süreci oluyor sistem tarafında ancak her halükarda eski sürümdeki başarıma ulaşamayacağınızı unutmayın.

O zaman güncellemelerin mantığı nedir ki daha iyi performans alınmayacaksa?
Recovery menüsünden yaptığınız reset.
Verilerim ve uygulamalarım siliniyor mu?

O zaman güncellemelerin mantığı nedir ki daha iyi performans alınmayacaksa?

Verilerim ve uygulamalarım siliniyor mu?
Minör iyileştirmeler yapılır, genel olarak sistemsel ağırlık nedeniyle donanım zaman içinde ezilir ve kullanıcı yeni cihaz almak zorunda kalır efendim.

Evet silinir.

Recovery menüsünden direkt cihazı sıfırlıyorsunuz, yani evet.

Evet hocam.
Anladım hocam, peki kesin olarak daha iyi olur mu bu hard reset cihaz için? Yoksa boşu boşuna da olma ihtimali var mı?

Minör iyileştirmeler yapılır, genel olarak sistemsel ağırlık nedeniyle donanım zaman içinde ezilir ve kullanıcı yeni cihaz almak zorunda kalır efendim.

Evet silinir.
Peki hocam ben One UI 6.1'e geri dönersem cihazım garanti dışı kalır mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı