One UI 7 nasıl?

efegumusay

Kilopat
Daha fazla  
Samsung Galaxy A35 kullanıyorum güncelleme geldi ama daha yüklemedim. Bundan önce Xiaomi telefon kullanıyordum ve büyük çaplı bir güncelleme geldikçe telefon aşırı yavaşlamıştı şimdi de aynı durum olmasından korkuyorum. Biraz daha stabil hale gelmesini bekliyorum yüklemek için o yüzden şu an kullanan varsa güncellemenin nasıl olduğunu yazabilir mi?

Animasyonlar baya iyi hissettiriyor. Çok arada olan donmalarada artık rastlamıyorum ilginç bir şekilde.

Samsung Galaxy A35 kullanıyorum güncelleme geldi ama daha yüklemedim. Bundan önce Xiaomi telefon kullanıyordum ve büyük çaplı bir güncelleme geldikçe telefon aşırı yavaşlamıştı şimdi de aynı durum olmasından korkuyorum. Biraz daha stabil hale gelmesini bekliyorum yüklemek için o yüzden şu an kullanan varsa güncellemenin nasıl olduğunu yazabilir mi?

Samsung güncellemeleri stabildir, güncelledikten sonra cihazım daha akıcı hissettiriyor.

Orta kısımda yukarıdan aşağı indirince menü gelmiyor sadece bildirimler gözüküyor benim hoşuma gitmedi bu durum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı