One UI 7 ne zaman gelecek?

Evet. Ben beta 3'te kalmistim. Odin ile stabile gectim. Uygulamalara hizlica girip ciktiginda teklemeyi daha az yapiyor ama animasyonu sorunlu gibi. Animasyon neredeyse ayni ama sorunlu.
Çok çok alakasız ama RAM ile alakalı bir sorun olabilir mi acaba?

Evet. Ben beta 3'te kalmistim. Odin ile stabile gectim. Uygulamalara hizlica girip ciktiginda teklemeyi daha az yapiyor ama animasyonu sorunlu gibi. Animasyon neredeyse ayni ama sorunlu.
Bu sorun devam ediyorsa One UI 7 hiç gelmesin gerek yok. Ben animasyonların iyileştiğini düşünerek gelmesini istiyorum.

Çok çok alakasız ama RAM ile alakalı bir sorun olabilir mi acaba?

Bu sorun devam ediyorsa One UI 7 hiç gelmesin gerek yok. Ben animasyonların iyileştiğini düşünerek gelmesini istiyorum.
Bu haliyle de animasyonlar zaten One UI 6.1'e gore cok daha iyi. RAM ile alakasi olamaz. Klasik One UI. Kullanis acisindan en iyi arayuz olabilir ama stabilite konusunda basarili degil.

Hadi bakalım bugün dağıtım kaldığı yerden devam edecekmiş sorunu çözmüşler

Güncelleme geldi beyler hadi hayırlı olsun

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250423_075249_Software update.jpg
    Screenshot_20250423_075249_Software update.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Bugün mayıs'ın 18'i A34 5G kullanıyorum. Ayın 15'inden beri S sersine dağıtılıyor ama A serisinde tık yok. Aralıktan beri bekliyorum ve ben böyle bir rezillik görmedim. Sanki 6.1 çok iyimiş gibi bekletiyorlar ya kafayı yemek üzereyim. Ha bire telefonun kasmasını, donmasını çekmek istemiyorum. Çevremde ki çoğu kişiye de gelmiş. Mayıs'ın sonuna kadar bekleyeceğim geldi geldi gelmedi işim biter Samsung'la.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı