Samsung One UI 7 ne zaman gelecek?

Daha fazla  
Samsung S24FE kullanıyorum mayıs ayında geleceği belirtilmiş ancak aylardır gelecek dendiği için hiç güven vermiyor açıkçası. Samsung çoğu özellikte önde ve başarılı olmasına rağmen kendine kötü laflar ettirmek için çabalıyor gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne zaman geleceği belli değil. Eğer bekleyemem diyorsanız CSC ile geçebilirsiniz. Bilgisayar ile 5 dakikada yapılabiliyor. Ben 1 haftadır kullanıyorum. Gayet stabil çalışıyor.

Ne zaman geleceği belli değil. Eğer bekleyemem diyorsanız CSC ile geçebilirsiniz. Bilgisayar ile 5 dakikada yapılabiliyor. Ben 1 haftadır kullanıyorum. Gayet stabil çalışıyor.

Kolay gelsin hocam bende yapmayı düşünüyorum ilk başta CSC değiştirirken eux seçip güncellemeyi hallettikden sonra tur e geçsem hiçbir sıkıntı yaşamam değil mi?

Her hangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Yanlış yapılmada telefon sıfırlanabilir gibi durumlar görmüştüm ne kadar doğru bilmiyorum.

Kolay gelsin hocam bende yapmayı düşünüyorum ilk başta CSC değiştirirken eux seçip güncellemeyi hallettikden sonra tur e geçsem hiçbir sıkıntı yaşamam değil mi?
Hocam EUX denediniz mi? Bana EUX'da güncelleme gelmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı