Sanırım ilk önce Galaxy S24 serisi, fold6 ve flip6 ya gelecek diğer modellere de yavaş yavaş 1 2 hafta içinde gelecekmiş.
Hangi cihaz? Bu cihaz ile ilgili bri açıklama mı var bugün gelecek diye?
One UI 7 güncellemesi seçili pazarlarda Galaxy S24, Galaxy S24+ ve Galaxy S24 Ultra için mevcuttur ve kademeli olarak daha fazlasına ulaşacaktır. Güncelleme artık Kore'deki tüm Galaxy S24 kullanıcıları için mevcuttur (donanım yazılımı sürümü S928NKSU4bycg ile ) ve yaklaşık 5,2 GB indirme boyutuna sahiptir. Ayrıca Galaxy S24 serisine nisan 2025 güvenlik yaması da dahildir.
Kaynak: Official One UI 7 update rolling out to the Galaxy S24 lineup
April 7, 2025:
South korea: 9:00 am – 12:00 pm (kst)
Europe (UK, Germany, france, ETC.): 6:00 am – 12:00 pm (gmt – cet)
India: 10:30 am – 2:00 pm (ıst)
Southeast asia (ındonesia, philippines, thailand, Vietnam): 9:00 am – 12:00 pm (local time)
Middle east & north africa (saudi arabia, egypt, uae, ETC.): 9:00 am – 12:00 pm (local time)
April 10, 2025:
United States & canada: 9:00 am – 12:00 pm (pst – est)
April 14, 2025:
Malaysia & singapore: 9:00 am – 12:00 pm.
(Local time)
Kaynak: https://rebruit.com/samsung-oneui-7-release-time-by-region/
Avrupa saati derken kaçta gelecek senceBiliyorum bunu hocam ama tam bir bilgi yok, ya Avrupa saatinde gelecek(ki bence böyle olacak),ya da Orta Doğu.
S24 Ultra kullanıyorum, bugün gelir mi sizce?
Avrupa saati derken kaçta gelecek sence.
Bence gece gelecek çünkü serverların sakinleşmesi lazım şuan güney kore de ve Asya da dağıtım yapılıyor sunucular yoğunS24 Ultra kullanıyorum, bugün gelir mi sizce?
Avrupa saati derken kaçta gelecek sence
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.