One UI 7 S22'ye geldi

Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın bu siyah denetim merkezi (iPhone kullandığım için böyle diyorum.) Bu One UI sürümünde mi yoksa One UI 6 da mı geldi unuttum.

Hayırlı olsun ilk yüklendiğinde bir 20 dk kasmalı olacak sonra su gibi oluyor.

Cihazı yedekle diye ayarlara aratıp bir SD kart veya depolamaya yedekle deyip harici SSD'ye yedekledim, harici diskle uğraşmak istemiyorsanız Samsung Cloud'a da yükleyebilirsiniz. Yükleyince bir sorun olmadı.

Hocam bende kurdum 3 4 saat oldu sizde bir kasma takılma var mı? Bende sadece kilit ekranında Now bar kısmı biraz takılıyor tek sorun o One UI 6.1'e göre aşırı akıcı ve optimize geldi bana.

Hocam bende kurdum 3 4 saat oldu sizde bir kasma takılma var mı? Bende sadece kilit ekranında Now bar kısmı biraz takılıyor tek sorun o One UI 6.1'e göre aşırı akıcı ve optimize geldi bana.
Bende de ilk onlar kasıyordu şimdi düzeldi, bayağı akıcı geldi. Hatta ekran 60 Hz'e ayarlı kalmıştı güncelleme sonrası 120 yapınca arayüzü kasıyormuş hissiyatı düzeldi gayet akıcı oldu. Tek gördüğüm kusur uygulamalar ekranına geçince blur attığından tamamen siyah arkaplanım gri oluyor ve ses kontrol çubuğu resmen beyaz olmuş. Sizde de böyle mi?

Hayırlı olsun. Beğendiğiniz yanları paylasirsaniz memnun kalirim.
Now bar gayet güzel duruyor. Arkaplan uygulamaları ekranı değişmiş, daha Applevari olmuş. Ve en beğendiğim özellik, dikey moddan yataya geçince ana ekran saçma sapan şekillere girmiyor artık çok nizami olmuş. Son olarak arayüz sanki biraz daha akıcı geldi özellikle geri dönmeye basınca falan biraz daha animasyonları cilalanmış.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250508_233746_One UI Home.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 128
  • Screenshot_20250508_233802_One UI Home.jpg
    124,7 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_20250508_233827_One UI Home.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…