- Makaleler
- 3
Gün içinde S23FE'ye geldikten sonra şimdi S22'ye de geldi.
Şu an yükleniyor, bu esnada da cihaz yedeği alıyorum. Yapınca paylaşırım.Hayırlı olsun. Beğendiğiniz yanları paylasirsaniz memnun kalirim.
S21 de ekleyebiliriz buraya hocam. Hayırlı olsun.
Şu an yükleniyor, bu esnada da cihaz yedeği alıyorum. Yapınca paylaşırım.
Cihazı yedekle diye ayarlara aratıp bir SD kart veya depolamaya yedekle diyip harici SSD'ye yedekledim, harici diskle uğraşmak istemiyorsanız Samsung Cloud'a da yükleyebilirsiniz. Yükleyince bir sorun olmadı.Hocam cihaz yedeği nasıl alıyoruz?
Cihazı yedekle diye ayarlara aratıp bir SD kart veya depolamaya yedekle deyip harici SSD'ye yedekledim, harici diskle uğraşmak istemiyorsanız Samsung Cloud'a da yükleyebilirsiniz. Yükleyince bir sorun olmadı.
Bende de ilk onlar kasıyordu şimdi düzeldi, bayağı akıcı geldi. Hatta ekran 60 Hz'e ayarlı kalmıştı güncelleme sonrası 120 yapınca arayüzü kasıyormuş hissiyatı düzeldi gayet akıcı oldu. Tek gördüğüm kusur uygulamalar ekranına geçince blur attığından tamamen siyah arkaplanım gri oluyor ve ses kontrol çubuğu resmen beyaz olmuş. Sizde de böyle mi?Hocam bende kurdum 3 4 saat oldu sizde bir kasma takılma var mı? Bende sadece kilit ekranında Now bar kısmı biraz takılıyor tek sorun o One UI 6.1'e göre aşırı akıcı ve optimize geldi bana.
Now bar gayet güzel duruyor. Arkaplan uygulamaları ekranı değişmiş, daha Applevari olmuş. Ve en beğendiğim özellik, dikey moddan yataya geçince ana ekran saçma sapan şekillere girmiyor artık çok nizami olmuş. Son olarak arayüz sanki biraz daha akıcı geldi özellikle geri dönmeye basınca falan biraz daha animasyonları cilalanmış.Hayırlı olsun. Beğendiğiniz yanları paylasirsaniz memnun kalirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.