egmutku
Hectopat
Daha fazla  

- Sistem Özellikleri
- Asus Rog Strix G15
 Ryzen 7 4800H
 Nvidia RTX 3050ti
Bende de ilk onlar kasıyordu şimdi düzeldi, bayağı akıcı geldi. Hatta ekran 60 Hz'e ayarlı kalmıştı güncelleme sonrası 120 yapınca arayüzü kasıyormuş hissiyatı düzeldi gayet akıcı oldu. Tek gördüğüm kusur uygulamalar ekranına geçince blur attığından tamamen siyah arkaplanım gri oluyor ve ses kontrol çubuğu resmen beyaz olmuş. Sizde de böyle mi?
Now bar gayet güzel duruyor. Arka plan uygulamaları ekranı değişmiş, daha applevari olmuş. Ve en beğendiğim özellik, dikey moddan yataya geçince ana ekran saçma sapan şekillere girmiyor artık çok nizami olmuş.
Bende de blur var ama ses kontrol çubuğunda aşır bir değişim yok evet biraz beyaz olmuş ama aşırı bir fark göremedim benim için en net olanı snap e gir cık yapınca çok kasardı ve takılırdı şu an hiçbir takılma yok ama Instagram'da story atmak istesem galerimdeki fotoğraflar ve videolar çok geç geliyor. Onun dışında bir kerede telefon kilitliyken quick panel i indirdim ve ekranda kaldı gitmedi aç kapa yapınca düzeldi zamanla düzeliceğini umuyorum.