One UI 7 saat kaç gibi gelir?

Apple'dan göreceli olarak iyi cihaz üretiyorsun da işte şu yazılım konusunda bu kadar rezil olunca işin bir esprisi kalmıyor. Adam Siri çıkarttı, çıktığı günden beri Türkçe destekliyor neredeyse ama Samsung Bixby hala Türkçe desteği alamadı. Apple en son güncellemeyi çıkarttığı anda tüm telefonlarına aynı anda sunuyor, en olsa 1 hafta 10 gün içerisinde tüm telefonları alıyor güncellemeyi. 2 ay oldu hala burada güncelleme ne zaman gelecek, ne oldu diye düşünüyoruz. 7 yıl güncelleme sözü versen ne olacak gününde güncelleyemedikten sonra. One Ui 7 çıktıktan 3-5 ay sonra telefona güncelleme veriyorsun bunu da 7 yıl boyunca vericem diye lanse ediyorsun. Şaka gibi

Apple'dan göreceli olarak iyi cihaz üretiyorsun da işte şu yazılım konusunda bu kadar rezil olunca işin bir esprisi kalmıyor. Adam Siri çıkarttı, çıktığı günden beri Türkçe destekliyor neredeyse ama Samsung Bixby hala Türkçe desteği alamadı. Apple en son güncellemeyi çıkarttığı anda tüm telefonlarına aynı anda sunuyor, en olsa 1 hafta 10 gün içerisinde tüm telefonları alıyor güncellemeyi. 2 ay oldu hala burada güncelleme ne zaman gelecek, ne oldu diye düşünüyoruz. 7 yıl güncelleme sözü versen ne olacak gününde güncelleyemedikten sonra. One UI 7 çıktıktan 3-5 ay sonra telefona güncelleme veriyorsun bunu da 7 yıl boyunca vereceğim diye lanse ediyorsun. Şaka gibi.

Ayrıca beta desteğide sunmuyorsun, Samsung sadece Kore'yi önemsiyor. Apple kullandığım zaman çok kolay bir şekilde iOS 18'i beta şekilde yüklemiştim.

Ayrıca beta desteğide sunmuyorsun, Samsung sadece Kore'yi önemsiyor. Apple kullandığım zaman çok kolay bir şekilde iOS 18'i beta şekilde yüklemiştim.
Kesinlikle ben de iOS 16 beta kurmuştum zamanında. Samsung'un şu an artısı Kore savaşından dolayı Türkiye'de uyguldığı fiyat politikası

Evet öyle fakat beta desteği konusunda yanılıyorsunuz eskiden veriyorlardı zaten betayı Türkiye'ye herkes sadece kullanmak için kullanıyordu. Kullanıp sorun bildirelim diye değil o yüzden kaldırdılar diye biliyorum.

Yeni Bir Haber ile geldim😁 (Reddit)

Samsung Galaxy One UI 7.0 Rollout Dates.

South Korea: SM-S928N (7th April)

US (carrier): SM-S928U (10th April)

US (unlocked): SM-S928U1 (10th April)

Canada: SM-S928W (10th April)

Global: SM-S928B (14th April)

Yeni Bir Haber ile geldim😁 (Reddit)

Samsung Galaxy One UI 7.0 Rollout Dates.

South Korea: SM-S928N (7th April)

US (carrier): SM-S928U (10th April)

US (unlocked): SM-S928U1 (10th April)

Canada: SM-S928W (10th April)

Global: SM-S928B (14th April)
Ümitlerimi yitirdim artık, telefonu her elime aldığımda kontrol ediyorum ama nafile...

10.04.2025 - One UI 7 Türkiye Saati ile saat 09.00'dan itibaren yayınlanmaya başladı.

Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun, sonunda dağıtmaya başladılar🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Herkese aynı anda gelmeyebilir, toplam dağıtım süreci 24 ile 36 saat sürebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
10.04.2025 - One UI 7 Türkiye Saati ile saat 09.00'dan itibaren yayınlanmaya başladı.

Arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun, sonunda dağıtmaya başladılar🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Herkese aynı anda gelmeyebilir, toplam dağıtım süreci 24 ile 36 saat sürebilir.
Hocam yaparsan sen yaparsın bu işi, zorla getirteceksin güncellemeyi az daha gayret. 😂 47 dakika geçti hala gelmedi bana, nöbetteyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı