Efe KIPKINER
Centipat
S25 Ultra alacağım beklememe gerek yok.Bekle 2026 da gelir
S25 Ultra alacağım beklememe gerek yok.Bekle 2026 da gelir
Seneye sen de beklersin s26 çıktığındaS25 Ultra alacağım beklememe gerek yok.
Değer,özelleştirme aşırı fazla var.Bugün bir turkcell şubesine gidip s25 ultrayı çok az kurcaladım içinde one ui7 var tabi, öyle çok bir olayı yok gibi arkadaşlar oneui7'deki bazı arayüz özelliklerini goodlock uygulamasından edinebiliyoruz zaten cidden bu kadar beklediğimize değmez ya
Belki de abartılması için bekletiyorlardır. Ters psikolojiBugün bir turkcell şubesine gidip s25 ultrayı çok az kurcaladım içinde one ui7 var tabi, öyle çok bir olayı yok gibi arkadaşlar oneui7'deki bazı arayüz özelliklerini goodlock uygulamasından edinebiliyoruz zaten cidden bu kadar beklediğimize değmez ya
Sanırım ben tekrar yüklemeyle uğraşmamalıyım,güvenlik yaması düzeyide aynı. Hayırlı olsunHocam güncelleme bugün itibarıyla geldi. Şu an S24+ One UI 7 ile yazıyorum. Hayırlı olsun. Dün kontrol ettiğimi hatırlamıyorum ama illa etmişimdir. Bugün sabah gördüm.
Hele şükür gelmiş![]()
Ona da gelecektir hocam, ben s24 ultra kullanıyorum, söyledikleri tarihten 1 hafta gecikmeli geldi, sizin telefona da gelecektir mutlaka.S24FE ye gelmemiş hocam, getirmeyecekler bugün herhalde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.