Arayüz değişiyormuş hocam. Beklenmesi gayet normal.Arkadaşlar mevcut One UI neyi eksik ki birçok kişi 7'yi bekliyor? Ben mi çok sadece düz kullanıyorum bilmiyorum öyle oyun falan da oynamıyorum telefonda. Neyi eksik mevcut One UI şu an?
İnsanlar yenilik istiyor hocam.Arkadaşlar mevcut One UI neyi eksik ki birçok kişi 7'yi bekliyor? Ben mi çok sadece düz kullanıyorum bilmiyorum öyle oyun falan da oynamıyorum telefonda. Neyi eksik mevcut One UI şu an?
Hocam ben hiçbir one ui sürümünü bu şekilde beklemedim. Telefon resmen baştan aşağı değişiyor.Arkadaşlar mevcut One UI neyi eksik ki birçok kişi 7'yi bekliyor? Ben mi çok sade düz kullanıyorum bilmiyorum öyle oyun falan da oynamıyorum telefonda. Neyi eksik mevcut One UI şu an?
14 Nisan dediler yine ortada bıse yokGece 4 gibi başlarlar cihazlara getirmeye. Malezya'da öyleymiş.
One ui 6.1'nin animasyon sorunları telefonu hızlı kullanmaya engel oluyor. One ui 7'yi beklememdeki en temel sebep bu. Bununla birlikte eskiden özelleştiremediğimiz bir çok şeyi artık özelleştirebilicez.Arkadaşlar mevcut One UI neyi eksik ki birçok kişi 7'yi bekliyor? Ben mi çok sade düz kullanıyorum bilmiyorum öyle oyun falan da oynamıyorum telefonda. Neyi eksik mevcut One UI şu an?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.