Arkadaşlar mevcut One UI neyi eksik ki birçok kişi 7'yi bekliyor? Ben mi çok sade düz kullanıyorum bilmiyorum öyle oyun falan da oynamıyorum telefonda. Neyi eksik mevcut One UI şu an?
Arkadaşlar mevcut One UI neyi eksik ki birçok kişi 7'yi bekliyor? Ben mi çok sadece düz kullanıyorum bilmiyorum öyle oyun falan da oynamıyorum telefonda. Neyi eksik mevcut One UI şu an?
Arkadaşlar mevcut One UI neyi eksik ki birçok kişi 7'yi bekliyor? Ben mi çok sadece düz kullanıyorum bilmiyorum öyle oyun falan da oynamıyorum telefonda. Neyi eksik mevcut One UI şu an?
Arkadaşlar mevcut One UI neyi eksik ki birçok kişi 7'yi bekliyor? Ben mi çok sade düz kullanıyorum bilmiyorum öyle oyun falan da oynamıyorum telefonda. Neyi eksik mevcut One UI şu an?
Bu arada S24 serisi için (ultra hariç) güncelleme durdurulmuş Exynos işlemcilerde güncellemeyi yapanlar telefon kilidini açamıyormuş bu hata yüzünden askıya almışlar dağıtımı.
One ui 6.1'nin animasyon sorunları telefonu hızlı kullanmaya engel oluyor. One ui 7'yi beklememdeki en temel sebep bu. Bununla birlikte eskiden özelleştiremediğimiz bir çok şeyi artık özelleştirebilicez.
En son bir haber okudum bu gun kilit ekraninda sorun yaratiyormus yeni güncelleme şu an durdurulmus denildi ama bu s23 icinmi s24 icinmi tam bilgim yok