One UI 7'yi yükledim

@Beyaz_G hocam güncel olarak pil ve ısı durumunuz nasıl? 6.1.1e göre daha iyi ya da kötü mü?
Daha sicak calisiyor ve pil daha kotu gidiyor gibi duruyor ama kesin bir sey diyemem. Duzenli bir telefon kullanimim yok. %90 seviyesindeyken bile sarja takabiliyorum ihtiyaca bagli olarak. Ama genel olarak pil performansi daha kotu beta 3'de.

Daha sıcak calisiyor ve pil daha kotu gidiyor gibi duruyor ama kesin bir şey diyemem. Duzenli bir telefon kullanimim yok. %90 seviyesindeyken bile sarja takabiliyorum ihtiyaca bagli olarak. Ama genel olarak pil performansi daha kotu beta 3'te.

Teşekkürler yanıt için. Umarım stabil sürümde de öyle olmaz.

Bende bilgisayar aracılığıyla yükleyecektim ama stable versiyonunu bekleyeyim dedim hala gelmedi. Biraz daha bekleyelim madem öyleyse.
Cok riskli olmasa da onermem betayi yuklemenizi. 2 aya cikar muhtemelen.

Teşekkürler yanıt için. Umarım stabil sürümde de öyle olmaz.
Daha cok var cikmasina simdilik oyle gorunuyor. Bu kadar uzattilarsa duzgun bir sey ortaya cikartmak zorundalar.

Daha cok var cikmasina simdilik oyle gorunuyor. Bu kadar uzattilarsa duzgun bir şey ortaya cikartmak zorundalar.

Kesinlikle, hata yapma kredileri yok. Android 16 sızıntıları çıkarılan zamanda daha geçen sene çıkan amiralleri bile Android 15 bekliyor. Hem bu kadar bekletip hem kötü çıkarlarsa canını okurlar Samsung'un.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı