One UI 8 Konsept Tanıtıldı

mr.root

Hectopat
Daha fazla  
Samsung, Android dünyasında fark yaratan arayüz deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak olan One UI 8 konseptini tanıttı. Yeni nesil arayüz, sadece görsel değişikliklerle değil, aynı zamanda yapay zeka destekli fonksiyonlarıyla da kullanıcı deneyimini derinleştirmeyi hedefliyor.
src_340x1912xandroid-16-one-ui-8-0-alacak-samsung-telefonlar.jpg

Video ve Kaynak
One UI 8 Konsept Tanıtıldı: Samsungâun GeleceÄe BakıÅı

Samsung, Android dünyasında fark yaratan arayüz deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak olan One UI 8 konseptini tanıttı. Yeni nesil arayüz, sadece görsel değişikliklerle değil, aynı zamanda yapay zeka destekli fonksiyonlarıyla da kullanıcı deneyimini derinleştirmeyi hedefliyor.
Eki Görüntüle 2474990

Video ve Kaynak
One UI 8 Konsept Tanıtıldı: Samsungâun GeleceÄe BakıÅı
Hocam daha 7 gelmeden 8 tanıtılması ilginç değil mi ?

Kaynak ne kadar guvenli? Daha 7'yi dagitamadilar tarih uzattilar. 8 ne kadar mantikli?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç yıllık Samsung fanı olarak söylüyorum bıktım. Adamlar optimizasyon yerine animasyon ekliyor, yapay zekayı köklüyor, yapay zeka doğru düzgün işime bile yaramıyor benim. Cihazlar oyun olarak vasatlar, stabil değiller, ısınma sorunu çözülemedi, hala kamera optimizasyonu yok telephoto kamera hiç iyi değil benim için, Allah'ın çinlisi senin sensörünü kullanıyor fakat senden daha iyi performans sunuyor. Sen hala elmaya özeniyorsun. Eski Samsung'u özledim, inovasyonlar ile gelen.

Kaynak ne kadar guvenli? Daha 7'yi dagitamadilar tarih uzattilar. 8 ne kadar mantikli?
Tanıtılmadı konsept çalışmaları çoktan başlamıştı zaten bu da bir konsept videosu. Temmuzda tanıtılacak. Aslında One UI 8 çıkmasının sebebi One UI 7 nin tamamen kusursuz hali olarak çıkacak, elbette bir kaç değişiklik yaparlar.

Kaç yıllık Samsung fanı olarak söylüyorum bıktım. Adamlar optimizasyon yerine animasyon ekliyor, yapay zekayı köklüyor, yapay zeka doğru düzgün işime bile yaramıyor benim. Cihazlar oyun olarak vasatlar, stabil değiller, ısınma sorunu çözülemedi, hala kamera optimizasyonu yok telephoto kamera hiç iyi değil benim için, Allah'ın çinlisi senin sensörünü kullanıyor fakat senden daha iyi performans sunuyor. Sen hala elmaya özeniyorsun. Eski Samsung'u özledim, inovasyonlar ile gelen.

Yeni arayüz optimizasyon olarak çok daha iyi.
OpenGL yerine Vulkan kullanıyor.
One UI 7 bu şekilde.

Yeni arayüz optimizasyon olarak çok daha iyi.
OpenGL yerine Vulkan kullanıyor.
One UI 7 bu şekilde.

Evet, bir şeyler yapmak akıllarına geldi fakat yeterli değil hala, sen dünyadaki en iyi işlemciyi kullanıyorsun hem de senin için özelleştirilmiş fakat hala testlerde geridesin, 128 GB modellere UFS 3.1 koyuyorsun.

Konsept tasarımlar genel bağlamda insanlar tarafından yapılır. Bu haber içinse resmî kaynaklarda hiçbir şey bulamadım. Herkes genelde konsept üzere paylaşım yapmış.

Yani bu, tasarımın Samsung'a ait olmadığını gösteriyor olabilir. Temkinli yaklaşmakta fayda var.

Bir de GSMArena'da konsept tasarım yerine direkt olarak testlerin sızdırılan ekran görüntüleri paylaşılmış. GSMArena'nın dediğine göre Z Fold6'dan sızdırılmış.

Bu gidişle 7 yıllık güncelleme sözü diye S24 serisine One UI 8'i son diye verirlerse şaşırmam. Samsung'a çoğu kimsenin güveni kalmadığı için normaldir. Sonuçta adamlar bir beklenti yaratıyor ve onun altında kalıyor; daha da kötüsü bu ekstrem durum karşısında sürekli bir bildirim yapacaklarına herkesi görmezden gelmeye devam ettiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı