One Ui7 S23 Ultra'ya halen gelmedi

Sen kahin misin? Nedir bu kesin tavırlar?
Yazdığım yoruma bir karşılık olarak elinizde herhangi bir kanıt yoksa , ya da nereden biliyorsun kahin misin diye sallayacağına , hayır yanlış söylüyorsunuz böyle bir bilgi yok iddia veya söylenti bu diyip geçebilirdiniz. Söz konusu mevzu ;

Nisan 2025
  • Galaxy S24
  • Galaxy S24+
  • Galaxy S24 Ultra
  • Galaxy Z Flip 6
  • Galaxy Z Fold 6

Mayıs 2025
  • Galaxy Tab S10+
  • Galaxy Tab S10 Ultra
  • Galaxy Z Flip 5 / Z Fold 5
  • Galaxy S23 / S23+ / S23 Ultra
  • Galaxy S24 FE
  • Galaxy Z Flip 4 / Z Fold 4
  • Galaxy Tab S9 serisi
  • Galaxy Z Flip 3 / Z Fold 3
  • Galaxy S21 serisi
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy Tab S8 serisi
  • Galaxy S22 serisi
  • Galaxy S21 FE

Haziran 2025
  • Galaxy Tab S9 FE serisi
  • Galaxy A16 5G / A35 5G / A55 5G
  • Galaxy F16 / F15 / F55 serisi
  • Galaxy M16 / M15 / M35 / M55 / M55s serisi
  • Galaxy A25 / A05s / A15 / A14 / A14 5G / A06
  • Galaxy A34 / A54 / A73 / A33 / A53
  • Galaxy F05 / F34 / F54
  • Galaxy M05 / M34 / M33 / M53
  • Galaxy Tab A9+ / A9+ 5G
  • Galaxy XCover 7
  • Galaxy F14 / F14 5G / M14 / M14 5G
Bu bilgiyi ben uydurmuyorum , istediğiniz siteye , istediğiniz desteğe yazabilirsiniz. Cevap veren olursa bu tarihleri vereceklerdir sizlere.

Arkadaşlar cümleten selamünaleyküm S23 Ultra telefonum var ve halen güncelleme gelmedi ne zaman gelir?

An itibarıyla geldi. S23 Ultra kullanıyorum. Bakalım beklediğimize değecek mi?

Gün itibarıyla, 29 Nisan- 1 Mayıs arası Türkiye'deki S23'lere dağıtım yapıldı. Umarım birilerine sallarken aklını kullanırsın artık.
Evet sen maaşını vermediğin kaynaklarına fazla güvenme fazla havalanma 29 nisan 1 mayıs diyor hala keyiflendirdin beni güncelleme mayıs da değil nisanda geldi üstelik 28 nisanda geldi. Ayrıca ülkenin sosyolojik projeksiyonusun, antipatik ve özgüvensizsin. Körü körüne ardını bilmeden biat ettiğin varsayımlı kaynakları sırtlanıyorsun. Yürü bre endamını görelim :D neyse sana ders olsun hayatında herşeye armut gibi düşüp kalkmaman dileği ile. Not 1 aydır girmiyorum çünkü yeni baktım foruma senin gibi boş beleş olmadığım için ve tabiki sırf keyfine cevap vermek istediğim için yazıyorum sana bu cevabı.
Dip not moderstörlere! Bana daha önce ceza vermiştiniz attığım maile cevap veremeyen siz yetkisiz yetkililer umarım sizde gelirşirsiniz. Eline topu alan koşturuyor olmuş. Dezenformasyon gırla. Kime anlatıyorum zaten buna da ceza yazarlar hatta engellersinizde şimdi. Bu arada engellerken yani engellerseniz hukuki olarak onayladığım üyelik sözleşmesini fesh ettiğinizi mailime göndermenizi rica ederim aksi halde avukatım sizden talep edecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı