OneDrive güvenilir mi?

Mega her türlü daha iyi.
Neye göre kime göre? Bahsettiğiniz program sadece içerisine dosya attığınızda saklamaya yarayan bir sistem. Bahsi geçen onedrive ve google drive bilgisayar ile senkron olup istediğiniz klasörleri otomatik yedekleyerek hem online hem offline kullanmanıza olanak sağlıyor. Hatta onedrive dediğimiz program direk bilgisayarın en kaybedilmemesi gereken "Belgelerim" klasörüne yapışarak onu bile sistemsel olarak yedekliyor, bilgisayarın "Belgelerim" klasörü onedrive'ın üzerinden geçiyor.

Yani kıyasladığınız firma bahsi geçen firmaların plazalarının sokağından bile geçemez :D
 
Genel anlamda güvenilirdir ama Enterprise sınıfı bir güvence sunmaz, özetle bulut servislerde verilerin yüzde yüz korunması garantisi yok.

Neye göre kime göre? Bahsettiğiniz program sadece içerisine dosya attığınızda saklamaya yarayan bir sistem. Bahsi geçen OneDrive ve Google Drive bilgisayar ile senkron olup istediğiniz klasörleri otomatik yedekleyerek hem Online hem offline kullanmanıza olanak sağlıyor. Hatta OneDrive dediğimiz program direk bilgisayarın en kaybedilmemesi gereken "belgelerim" klasörüne yapışarak onu bile sistemsel olarak yedekliyor, bilgisayarın "belgelerim" klasörü OneDrive'ın üzerinden geçiyor.

Yani kıyasladığınız firma bahsi geçen firmaların plazalarının sokağından bile geçemez :D

Mega'da end to end encryption var diğerlerinde yok dosyalarınızı google çalışanları görebilir %100 koruma sağlamaz. Drive'de dosya indirirken her zaman bu sıkıntı oluyor Upvi — İzle — screen-20230105-181020.mp4
Offline özelliği Mega'da var Sync özelliği yine var Desktop App - MEGA bu varken Drive boş 🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı