OneDrive klasörüne eklenen dosyalar otomatik yüklenir mi?

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Yeni OneDrive kullanmaya başladım ama aklıma takılan bir şey var.

Ben OneDrive klasörüne resimler dosyamı kopyala yapıştır yaptım ve bütün resimlerim OneDrive sistemine yüklendi. Ama ben resimler klasörüne yeni resimler attığım zaman onları da otomatik olarak algılayıp indirmez mi bu OneDrive? Tekrardan o yeni resimleri de kopyala yapıştır mı yapmam lazım OneDrive’a? Çok uğraştırıcı oluyor o zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Neden indirsin, nereye indirecek, nasıl indiriyor? OneDrive klasörüne hangi dosyayı atarsanız o dosya sunucuya gönderilir. Mantık kısaca bu... İhtiyacınız olduğunda ise bunu çevrimdışı yani bilgisayarınıza indirip kullanabilirsiniz. Bu kadar basit.
Ne demek istediğinizi anlayamadım. Neden indirsin, nereye indirecek, nasıl indiriyor? OneDrive klasörüne hangi dosyayı atarsanız o dosya sunucuya gönderilir. Mantık kısaca bu... İhtiyacınız olduğunda ise bunu çevrimdışı yani bilgisayarınıza indirip kullanabilirsiniz. Bu kadar basit.

Çözüm
Dosyalarınız direk One Drive üzerinden oynamanız lazım. Yani One Drive klasörünü kısayol ile masaüstüne atın. (Kırmızı ile işaretli olanı, sağ tıklayıp masaüstüne gönderin.)
1545127212043.png

@politetrafloraetilen Abi nece konuşuyorsunuz ben mi Fransız kaldım anlayamadım. :D Bu kadar basit olan bir şey neden bu kadar karmaşık hale getirilir ki? OneDrive klasörünü masaüstüne atsa ne olacak atmasa ne olacak? Sonuç olarak arkadaşımız OneDrive klasörüne girecek mi? Girecek... Yani ha dosya gezgininden girmiş ha masa üstünden girmiş ne fark eder? OneDrive klasörüne dilediğin dosyayı atacaksın bitecek gidecek... Hepsi bu kadar. Daha sonra dilediğin zaman ister bilgisayarında çevrimdışı kullanacaksın ister yer kaplamasın diye çevrimiçi kullanacaksın.

@politetrafloraetilen Abi nece konuşuyorsunuz ben mi Fransız kaldım anlayamadım. :D Bu kadar basit olan bir şey neden bu kadar karmaşık hale getirilir ki? OneDrive klasörünü masaüstüne atsa ne olacak atmasa ne olacak? Sonuç olarak arkadaşımız OneDrive klasörüne girecek mi? Girecek... Yani ha dosya gezgininden girmiş ha masa üstünden girmiş ne fark eder? OneDrive klasörüne dilediğin dosyayı atacaksın bitecek gidecek... Hepsi bu kadar. Daha sonra dilediğin zaman ister bilgisayarında çevrimdışı kullanacaksın ister yer kaplamasın diye çevrimiçi kullanacaksın.
Reis, sıkıntı yok. Arkadaşa farklı yollar gösteriyoruz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı