OneDrive nasıl devre dışı bırakılır?

Swarley00

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM XPG SPECTRIX D41
SSD veya HDD modeli
KINGSTON PCIe 4.0 NVMe M 2 SSD
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
B450M-DRAGON
İşlemci
AMD RYZEN 5 5500
OneDrive bilgisayarımda kendi kendine açıldı, önceden kapatmayı denemiştim ama masaüstündeki uygulamalarla beraber dosyaları da siliyor. Korkumdan maalesef tekrar açmak zorunda kalmıştım. Coğrafya sunumumu yapmak istediğimde ise OneDrive depolama alanı dolduğu için herhangi bir işlem yapamıyorum. Aynı şekilde masaüstü uygulamalarının üzerinde de çarpı işareti oluşuyor. Acaba diyorum, bu illet şeyi kapatıp yedeklemesini de aynı şekilde devre dışı bırakıp uygulamaları silmeden nasıl kurtulabilirim? Format atmak istemiyorum.

Not: Elinizden geldiği kadar çabuk yardımcı olursanız çok sevinirim, malum sunum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu konu belki yardımcı olabilir.

1745875251009.png

Normalde masaüstü de yedekleme içindeydi onu kapatayım dedim ve tüm masaüstü kısayolları silindi OneDrive çöp kutusunda falan da bulamadım bende hepsinin uygulamasından kısayolları yükledim sorun bu değil ama resimler veya belgelerin yedeklemesini kapatırsam onlara nasıl ulaşacağım.

Revo uinstalleri kur adımları takip et silme ekranında en sağdaki tam taramaya bas kırmızı sembollü tarat onları da sil bitti gitti.

Bir videosu falan yok mu hocam yapmak için. Bir de bilgisayardan OneDrive dışı herhangi bir şey siliniyor mu?

Eki Görüntüle 2480325

Normalde masaüstü de yedekleme içindeydi onu kapatayım dedim ve tüm masaüstü kısayolları silindi OneDrive çöp kutusunda falan da bulamadım bende hepsinin uygulamasından kısayolları yükledim sorun bu değil ama resimler veya belgelerin yedeklemesini kapatırsam onlara nasıl ulaşacağım.

Bir videosu falan yok mu hocam yapmak için.

Çok üşendim video çekmeye Google'a girin Revo uinstaller yazın kendi sitesinden Pro trial indirin sonra OneDrive'yi bulun kaldıra basın kayıt defteri yedeği seçeneklerini tiklerini kaldırın biraz bekleyin tarat ekranı gelecek 3 seçenek olacak en sağdaki kırmızı olanı seçeceksiniz yine taratıp artıklarını temizleyip kurtulacaksınız

Hocam kusura bakmayın sizi de bu saatte yoruyorum pek bilgim yok bu işlerde kırmızı olana basıp tara dedim bu şekilde buradaki dosyaları kaldırmak bir zarar verir mi ya da güvenilir midir OneDrive zaten kalkmış duruyor ama.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (7667).png
    Ekran Görüntüsü (7667).png
    41,9 KB · Görüntüleme: 44

Technopat Haberler

Geri
Yukarı