OneDrive nasıl devre dışı bırakılır?

Swarley00

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM XPG SPECTRIX D41
SSD veya HDD modeli
KINGSTON PCIe 4.0 NVMe M 2 SSD
Ekran kartı
RTX 3060
Anakart
B450M-DRAGON
İşlemci
AMD RYZEN 5 5500
OneDrive bilgisayarımda kendi kendine açıldı, önceden kapatmayı denemiştim ama masaüstündeki uygulamalarla beraber dosyaları da siliyor. Korkumdan maalesef tekrar açmak zorunda kalmıştım. Coğrafya sunumumu yapmak istediğimde ise OneDrive depolama alanı dolduğu için herhangi bir işlem yapamıyorum. Aynı şekilde masaüstü uygulamalarının üzerinde de çarpı işareti oluşuyor. Acaba diyorum, bu illet şeyi kapatıp yedeklemesini de aynı şekilde devre dışı bırakıp uygulamaları silmeden nasıl kurtulabilirim? Format atmak istemiyorum.

Not: Elinizden geldiği kadar çabuk yardımcı olursanız çok sevinirim, malum sunum var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyguladığım yöntem şu belki diğer arkadaşlarımızın da işine yarar.

1. adım: İnternet bağlantınızı kesin.
2. adım: Ayarlar > hesaplar kısmından yerel kullanıcı hesabı oluşturun ve bu hesabı yönetici yapın.
3. adım: Daha sonra oturumunuzu kapatın ve yeni yerel hesabınızı açın (kesinlikle internet bağlantınızı kestiğinizden emin olun).
4. adım: Yerel hesaba geçiş yaptıktan sonra eski hesabınızı ayarlardan silin.
5. adım: Daha sonra OneDrive denen lanet olası şeyi ayarlardan kaldırın. (ve artık internete bağlanabilirsiniz.)
6. adım: Kesinlikle yerel hesapta Microsoft hesabınız bağlamayın.
7. adım: Micosoft'un sitesine gidip Microsoft hesabınızda oturum açın profil bilgileriniz kısmından Microsoft hesabınızı kapatın. Bu şekilde OneDrive'a bulaşmamış olursunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00