OneDrive nasıl kapatılır?

32 GB'lık bir flash belleğim vardı. Flash belleği temizleyecektim, dosyalar çok karıştığı için. Bazı dosyaları masaüstüne attım o sırada da OneDrive açıkmış sanırım. Sonra flash belleği temizledim bayağı boş yer açıldı. Flash bellekle masaüstüne attığım dosyaları geri flash belleğe atamıyorum. C diskinde yer yok diyor tamam onu biliyorum, bilgisayarda yer doldu fakat ben C diskine atmıyorum ki flash belleğin olduğu D diskini atıyorum. Ne yapacağım?

Muhtemelen OneDrive yedekledikten sonra bilgisayarındaki kopyaları silmiş. Sen flash belleğe geri atmaya çalışırken dosyalarını indirmeye çalışıyor ancak bilgisayarında yer olmadığı için olmuyor. Çözümü basit. Bilgisayarında yer aç.

Muhtemelen OneDrive yedekledikten sonra bilgisayarındaki kopyaları silmiş. Sen flash belleğe geri atmaya çalışırken dosyalarını indirmeye çalışıyor ancak bilgisayarında yer olmadığı için olmuyor. Çözümü basit. Bilgisayarında yer aç.
Yer açabilirim fakat aklıma şöyle bir şey de geldi şimdi ben bu dosyaları internetten bi siteden indirmiştim. Yine o siteden indirsem ama Opera'da indirme konumunu D diski yapsam One drive ile alakası olur mu? Direkt olarak indirilenler kısmına değilde Flash belleğe indirecek yani.

Yer açabilirim fakat aklıma şöyle bir şey de geldi şimdi ben bu dosyaları internetten bi siteden indirmiştim. Yine o siteden indirsem ama Opera'da indirme konumunu D diski yapsam One drive ile alakası olur mu? Direkt olarak indirilenler kısmına değilde Flash belleğe indirecek yani.
Denemekten zarar gelmez heralde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı