Onedrive olmadan Windows 11 nasıl kurulur?

431728

Hectopat
Merhaba,

Ben OneDrive kullanmıyorum fakat Windows 11'i kurduğumda aşağıdaki görselde görülen klasörleri Onedrive üzerine kurulmuş olarak buldum. Onedrive'ı silince tüm masaüstü, belgeler ve resimler klasörleri de siliniyor.

Ekran görüntüsü 2023-11-25 201605.png
Ekran görüntüsü 2023-11-25 201605.png

Format atacağım fakat OneDrive'dan tamamen kurtulmak istiyorum. Format attığımda bu OneDrive belasından en başından nasıl kurtulabilirim?

Çevrimiçi hesabı kullanmak istiyorum ama. Ayarlarımı vs saklıyor ve bazı özelliklere izin vermiyor çevrimdışı açarsanız.

Klasörlere sağ tık yapıp özellikler deyip konum kısmından varsayılana ya da olmasını istediğiniz yere alabilirsiniz. Hatta Microsoft'a OneDrive'ı kaldırdıktan sonra dosya konumlarını varsayılan yere geri yüklemesi için geri bildirimde bulunabilirsiniz. Telefonda olduğum için yapması zor.

Klasörlere sağ tık yapıp özellikler deyip konum kısmından varsayılana ya da olmasını istediğiniz yere alabilirsiniz. Hatta Microsoft'a OneDrive'ı kaldırdıktan sonra dosya konumlarını varsayılan yere geri yüklemesi için geri bildirimde bulunabilirsiniz. Telefonda olduğum için yapması zor.
Ekran görüntüsü 2023-11-25 220404.png

Bu hatayı alıyorum.

Şırada açıklandığı gibi elle değiştirmeyi deneyebilirsiniz:

https://support.microsoft.com/tr-tr/topic/windows-da-bir-kişisel-klasör-konumunu-değiştirmek-için-işlem-başarısız-ffb95139-6dbb-821d-27ec-62c9aaccd720

Merhaba,

Ben OneDrive kullanmıyorum fakat Windows 11'i kurduğumda aşağıdaki görselde görülen klasörleri OneDrive üzerine kurulmuş olarak buldum. OneDrive'ı silince tüm masaüstü, belgeler ve resimler klasörleri de siliniyor.

Eki Görüntüle 2030596Eki Görüntüle 2030596

Format atacağım fakat OneDrive'dan tamamen kurtulmak istiyorum. Format attığımda bu OneDrive belasından en başından nasıl kurtulabilirim?

En mantıklısı ,GitHub - Sycnex/Windows10Debloater: Script to remove Windows 10 bloatware. debloat yapmak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı