Mehmett12 Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 251 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar, ben yanlışlıkla AppData'dan dosyanın bir kısmını sildim ve bu dosyaları açamıyorum. Hata veriyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2023
Arkadaşlar, ben yanlışlıkla AppData'dan dosyanın bir kısmını sildim ve bu dosyaları açamıyorum. Hata veriyor. Ne yapmam gerek?
İlker Akbulut Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Lise 1.Sınıf Öğrencisi 9 Temmuz 2023 #2 DiskGenius: Data Recovery, Partition Manager, Backup & Disk Utilities eğer PC'yi kapatmadıysan ve 1 günden fazla süre geçmediyse büyük ihtimal bu uygulama ile kurtarırsın. Buradan Hangi Diskteki Dosyayı Kurtaracaksan Onu Seç Ardından Oradan Dosya Konumuna Girip Dosyaya Veya Klasöre Sağ Click Yapıp Oradan Masaüstü(Desktop) Veya Belgelere(My Documents) İndirebiliyorsun. Son düzenleme: 9 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi
DiskGenius: Data Recovery, Partition Manager, Backup & Disk Utilities eğer PC'yi kapatmadıysan ve 1 günden fazla süre geçmediyse büyük ihtimal bu uygulama ile kurtarırsın. Buradan Hangi Diskteki Dosyayı Kurtaracaksan Onu Seç Ardından Oradan Dosya Konumuna Girip Dosyaya Veya Klasöre Sağ Click Yapıp Oradan Masaüstü(Desktop) Veya Belgelere(My Documents) İndirebiliyorsun.