Peki çalıştırmazsam virüs bulaşır mı? Birde windows ile tam tarama defalarca yaptım hiçbirinde virüs bulmadı. Virüs olabilir mi?Bulaşır, otomatik yedekleme açıksa bir cihazdan diğerine dosyalar eşitleneceği için zararlı dosya da aktarılabilir. Yürütüp yürütmemek de kullanıcıya kalıyor. Otomatik eşitlemeyi kapatın.
Olmaz, yine de sisteminizde pasif de olsa virüs bulunması riskli. Tetikleyebilecek etkenler mevcut uygun koşullar altında. Otomatik yedeklemeyi kapatmanız en sağlıklısı.Peki çalıştırmazsam virüs bulaşır mı? Birde windows ile tam tarama defalarca yaptım hiçbirinde virüs bulmadı. Virüs olabilir mi?
Olmaz, yine de sisteminizde pasif de olsa virüs bulunması riskli. Tetikleyebilecek etkenler mevcut uygun koşullar altında. Otomatik yedeklemeyi kapatmanız en sağlıklısı.
Hocam peki nasıl kapatacağım ve virüs varsa nasıl sileceğim?
Rehber: Hitman.Pro ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Son zamanlarda Sosyal'de sıklıkla gördüğüm bir sorundan ötürü, böyle bir rehber hazırlama gereği duydum. Sistemine zararlı sızan, sızdığından şüphelenen veya sadece periyodik tarama yapmak isteyen arkadaşlar, büyük AV yazılımlarını kullanmaktansa sadece tarama görevi gören araçları...www.technopat.net Rehber: Kaspersky Virus Removal Tool ile Zararlı Yazılım Temizliği
Merhaba, Bu rehberimizde Kaspersky firmasının zararlı temizlemede iyi ve kullanımı kolay olan Kaspersky Virus Removal Tool adlı aracı ile zararlı temizliği yapmayı anlatacağım. Bu temizlik sonrasında inşallah sisteminizdeki zararlılardan kurtulmuş olacaksınız. Şimdi temizliğe geçelim...www.technopat.net
Bu iki araç ile tam tarama yeterli olacaktır. OneDrive uygulamasına görev çubuğunda sağ tıklayarak ayarlara girin ve ayarlardan otomatik yedeklemeleri devre dışı bırakın.
Bu durum için değil.Hocam Windows Defender yeterli değil mi?
Rehber: Hitman.Pro ile Zararlı Yazılımları Temizleyin
Selamlar, Son zamanlarda Sosyal'de sıklıkla gördüğüm bir sorundan ötürü, böyle bir rehber hazırlama gereği duydum. Sistemine zararlı sızan, sızdığından şüphelenen veya sadece periyodik tarama yapmak isteyen arkadaşlar, büyük AV yazılımlarını kullanmaktansa sadece tarama görevi gören araçları...www.technopat.net Rehber: Kaspersky Virus Removal Tool ile Zararlı Yazılım Temizliği
Merhaba, Bu rehberimizde Kaspersky firmasının zararlı temizlemede iyi ve kullanımı kolay olan Kaspersky Virus Removal Tool adlı aracı ile zararlı temizliği yapmayı anlatacağım. Bu temizlik sonrasında inşallah sisteminizdeki zararlılardan kurtulmuş olacaksınız. Şimdi temizliğe geçelim...www.technopat.net
Bu iki araç ile tam tarama yeterli olacaktır. OneDrive uygulamasına görev çubuğunda sağ tıklayarak ayarlara girin ve ayarlardan otomatik yedeklemeleri devre dışı bırakın.
Yapabilir, fakat OneDrive'a atılan dosyaları bulut klasöründe görebilirsiniz.Hocam OneDrive'da riski bir dosya gözükmüyor. Dosyalar kendisini görünmez yapabilir mi?