OnePlus 11 alınır mı?

Bir arkadaştan OnePlus 11 getirtmeyi düşünüyorum. Telefon, özellikleri olarak hangi telefona daha yakın?

Kullanan arkadaşlar sizce kaliteli mi?
Onun yerine almamı önerdiğiniz 17 bin liraya başka bir telefon var mı? Daha iyi olan.

OnePlus 11 harika bir makine fakat OnePlus 9'daki gibi kolay kayıt olabilen bir cihaz değil. Ben kendi adıma pasaport kaydı yaptıracağım dersen güncel kayıt ücreti 20 bindi diye hatırlıyorum ki bu da cihazın fiyatından fazla. Eğer çok OP11 kullanmak istiyorsanız Türkiye'ye giriş yapmasını bekleyin. Tam tarih vermeseler de Türkiye'ye geri döneceklerini söylediler ve gelen modeller arasında 16/256 olan OP11 de mevcut.

Hardware Plus, son videosunda bahsetmiş. Aslında onlar da elle tutulur bir şekilde bilgiyi nereden elde ettiklerini söylememişler ama daha önce Türkiye'de olduklarından dolayı tekrar geleceklerine inandım ben.

Oppo çekildi hocam, Vivo da çekilmeli. OnePlus'da Oppo'nun klonu haline geldiğine göre; BBK grubu TR'de yoluna sadece Realme ile devam etmeli :).

Bir arkadaştan OnePlus 11 getirtmeyi düşünüyorum. Telefon, özellikleri olarak hangi telefona daha yakın?

Kullanan arkadaşlar sizce kaliteli mi?
Onun yerine almamı önerdiğiniz 17 bin liraya başka bir telefon var mı? Daha iyi olan.
Alınmasına alınır ancak büyük ihtimalle cihazı IMEI Repair ile kaydetmeyi düşünüyorsun. Ancak cihaz için mevcut değil. Ayrıca yasal bir işlem de değil.
Yasal kayıt 20.000₺+yurt dışına çıkman gerekli. Ya da her SIM için 4 ay kullanma süren var.
Yerine yurt içi S21 FE, bütçe artarsa S22. Yurt dışı Xiaomi 13, Xiaomi 12T serisi, Poco F5, ikinci el o civarda iPhone 12 mini-11 Pro öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı