Nasil kaydi yok ne demek.
IMEI kaydı mümkün değil.
Nasil kaydi yok ne demek.
Bir arkadaştan OnePlus 11 getirtmeyi düşünüyorum. Telefon, özellikleri olarak hangi telefona daha yakın?
Kullanan arkadaşlar sizce kaliteli mi?
Onun yerine almamı önerdiğiniz 17 bin liraya başka bir telefon var mı? Daha iyi olan.
Tam tarih vermeseler de Türkiye'ye geri döneceklerini söylediler ve gelen modeller arasında 16/256 olan OP11 de mevcut.
Hardware Plus, son videosunda bahsetmiş. Aslında onlar da elle tutulur bir şekilde bilgiyi nerden elde ettiklerini söylememişler ama daha önce Türkiye'de olduklarından dolayı tekrar geleceklerine inandım ben.Bu bilginin kaynağı nedir?
Hardware Plus, son videosunda bahsetmiş. Aslında onlar da elle tutulur bir şekilde bilgiyi nereden elde ettiklerini söylememişler ama daha önce Türkiye'de olduklarından dolayı tekrar geleceklerine inandım ben.
Alınmasına alınır ancak büyük ihtimalle cihazı IMEI Repair ile kaydetmeyi düşünüyorsun. Ancak cihaz için mevcut değil. Ayrıca yasal bir işlem de değil.Bir arkadaştan OnePlus 11 getirtmeyi düşünüyorum. Telefon, özellikleri olarak hangi telefona daha yakın?
Kullanan arkadaşlar sizce kaliteli mi?
Onun yerine almamı önerdiğiniz 17 bin liraya başka bir telefon var mı? Daha iyi olan.
Bu arada cihazın Çin ve global versiyonu satılıyor. Çin versiyonu daha ucuz, global olup olmadığına dikkat edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.