OnePlus 11 alınır mı?

OnePlus 11 harika bir makine fakat OnePlus 9'daki gibi kolay kayıt olabilen bir cihaz değil. Ben kendi adıma pasaport kaydı yaptıracağım dersen güncel kayıt ücreti 20 bindi diye hatırlıyorum ki bu da cihazın fiyatından fazla. Eğer çok OP11 kullanmak istiyorsanız Türkiye'ye giriş yapmasını bekleyin. Tam tarih vermeseler de Türkiye'ye geri döneceklerini söylediler ve gelen modeller arasında 16/256 olan OP11 de mevcut.

Bu bilginin kaynağı nedir?
Hardware Plus, son videosunda bahsetmiş. Aslında onlar da elle tutulur bir şekilde bilgiyi nerden elde ettiklerini söylememişler ama daha önce Türkiye'de olduklarından dolayı tekrar geleceklerine inandım ben.

Hardware Plus, son videosunda bahsetmiş. Aslında onlar da elle tutulur bir şekilde bilgiyi nereden elde ettiklerini söylememişler ama daha önce Türkiye'de olduklarından dolayı tekrar geleceklerine inandım ben.

Oppo çekildi hocam, Vivo da çekilmeli. OnePlus'da Oppo'nun klonu haline geldiğine göre; BBK grubu TR'de yoluna sadece Realme ile devam etmeli .

Alınmasına alınır ancak büyük ihtimalle cihazı IMEI Repair ile kaydetmeyi düşünüyorsun. Ancak cihaz için mevcut değil. Ayrıca yasal bir işlem de değil.
Yasal kayıt 20.000₺+yurt dışına çıkman gerekli. Ya da her SIM için 4 ay kullanma süren var.
Yerine yurt içi S21 FE, bütçe artarsa S22. Yurt dışı Xiaomi 13, Xiaomi 12T serisi, Poco F5, ikinci el o civarda iPhone 12 mini-11 Pro öneririm.

Bu arada cihazın çin ve global versiyonu satılıyor. Çin versiyonu daha ucuz , global olup olmadığına dikkat edin.

Bu arada cihazın Çin ve global versiyonu satılıyor. Çin versiyonu daha ucuz, global olup olmadığına dikkat edin.

Çin versiyonu, Çin dışındaki SIM'leri bloke ediyordu sanırım. Bunun için global ROM atıyorlardı, bu sefer de ROM'da çökme sorunu oluyordu.

Direkt global alınması en mantıklısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…