OnePlus 12 vs S24+

Bu 2 cihaz arasında kaldım, Avrupa fiyatlarıyla satın alacağım. Kamera benim için öncelik değil, ağırlıklı olarak oyun da oynanmayacak. Ana özelliklere göre öne çıkan özellikler bence şöyle:

OnePlus 12 avantajları
Performans: SD Gen - 16 GB RAM
Pil: 100W hızlı şarj

S24+ avantajları
Tasarım: Düz ekran, daha hafif-ufak ergonomik.
Yazılım: One UI benim için artı, AI özellikleri, çok uzun güncelleme

Bunlar ufak birkaç özellik farkı var ama önemli değil. Stabil bir cihaz alıp 3-4 sene kullanmak istiyorum. Ultra için fiyat farkı vermek istemiyorum. OP12 900-1000€, S24+ 1100-1200€. S24+ Exynos işlemcisi bu tercihte etkili olmalı mı, hangisinin alınmasını önerirsiniz?

Bu 2 cihaz arasında kaldım, Avrupa fiyatlarıyla satın alacağım. Kamera benim için öncelik değil, ağırlıklı olarak oyun da oynanmayacak. Ana özelliklere göre öne çıkan özellikler bence şöyle:

OnePlus 12 avantajları
Performans: SD Gen - 16 GB RAM
Pil: 100W hızlı şarj

S24+ avantajları
Yazılım: One UI benim için artı, AI özellikleri, çok uzun güncelleme

Bunlar ufak birkaç özellik farkı var ama önemli değil. Stabil bir cihaz alıp 3-4 sene kullanmak istiyorum. Ultra için fiyat farkı vermek istemiyorum. OP12 900-1000€, S24+ 1100-1200€. S24+ Exynos işlemcisi bu tercihte etkili olmalı mı, hangisinin alınmasını önerirsiniz?
Oneplus al bence.

Zaten 3-4 sene kullanmak istiyorum demissiniz. Bence gerek yok iki cihaza da. Iki cihaz da batarya degisimiyle 7-8 yil goturur cunku. O yuzden ben sizin yerinizde olsam fazla masraf etmeden S23 veya S23+ alirdim.

Hocam düşündüm fakat arada az bir fiyat farkı var S23+'ı da 1000-1050€'ya alabiliyorum. S24 serisi düşünme nedenim Galaxy AI özellikleri, bu AI özellikleri nedeniyle Pixel 8 Pro çıktığından beri onu da düşünüyordum fakat saf Android deneyim olarak daha sıkıcı geliyor, One UI da severek kullandığım için Pixel 7 ve 8'i bu sebeple almadım. Şimdi Pixel-Galaxy cihazlar resmen birleşmiş gibi.

Bir de Samsung alırsam sonraki cihazı da muhtemelen takas desteğiyle alacağım, yakın para vermişken 24 serisi daha mantıklı gibi.

Hocam düşündüm fakat arada az bir fiyat farkı var S23+'ı da 1000-1050€'ya alabiliyorum. S24 serisi düşünme nedenim Galaxy AI özellikleri, bu AI özellikleri nedeniyle Pixel 8 Pro çıktığından beri onu da düşünüyordum fakat saf Android deneyim olarak daha sıkıcı geliyor, One UI da severek kullandığım için Pixel 7 ve 8'i bu sebeple almadım. Şimdi Pixel-Galaxy cihazlar resmen birleşmiş gibi.

Bir de Samsung alırsam sonraki cihazı da muhtemelen takas desteğiyle alacağım, yakın para vermişken 24 serisi daha mantıklı gibi.

OnePlus arayuzu de saf Android'e yakin zaten. S24 icerisindeki Exynos 2400 kotu bir islemci degil. S24+ alabilirsiniz o zaman.

OnePlus derim arayüzü çok iyi. OnePlus 6 kullanan tanıdığım var telefon bana mısın demiyor. Eğer uzun ömürlü olsun diyorsa OnePlus al. Bence S24'e o kadar fark vermeye gerek yok.

Bu 2 cihaz arasında kaldım. Avrupa fiyatlarıyla satın alacağım. Kamera benim için öncelik değil, ağırlıklı olarak oyun da oynanmayacak. Ana özelliklere göre öne çıkan özellikler bence şöyle:

OnePlus 12 avantajları.
Performans: SD gen - 16 GB RAM.
Pil: 100W hızlı şarj.

S24+ avantajları.
Yazılım: One UI benim için artı, AI özellikleri, çok uzun güncelleme.

S24+ hem güncel böylece güncellemeleri daha fazla süre alacak hem de işlemci olarak AMD ile birlikte geliştirilen Exynos 2400 işlemcisini kullanıyor ve yapay zeka desteğine sahip ayrıca sosyal medya uygulamalarında Samsung firmalarla anlaştı diye hatırlıyorum Instagram'a fotoğraf atarken diğer Android telefonlar gibi görüntüyü bozarak atmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı