OnePlus 15 alınır mı?

Hocam dünya üzerindeki en büyük iPhone düşmanı olabilirim 😂 açık kaynak olmaması sebebiyle Custom ROM vs. atamamak APK kuramamak pek bana göre değil.

OnePlus 13 düşmemiş fiyat geçmişinde internette de bugün satışa açıldı sanmıyorum mağazada olduğunu.
Valla olmazsa S25 Ultra al 512gb versiyonu Android li herşey özgürlüktür ama 7 yıl güncelleme alacak yada S26 bekle nasil.cikacak merak ediyorum. Çünkü lens sensör büyük kullanıyor ama işte Vivo kamerası Sony üst düzey sensör kullaniyor 50Mp çok iyi profesyonel gibi. Vivo 4 sene alsa yeter mesela bende düşünüyorum en uygunu Vivo 200Fe ama işlemci sıkıntılı yine güzelde Mediatek işlemcisi birde Snapdragon versiyonu da var. Vivo 200 ultra 6000mah batarya ülkemizde satışı yok. Sadece 99K olan fiyatı satışı var üst düzey Vivo X300 en iyi kamerasi sahip sony sensör son teknolojisi 200mp lik 10x optic görüntü netlik cekim. Ve Snapdragon 8 elite 5 gelicek fakat TR belli degil. TR sadece Mediatek 9500 var en güçlü mobil 3 milyon yakın Antutu puanı.

Vallahi olmazsa S25 Ultra al 512 GB versiyonu Android'li her şey özgürlüktür ama 7 yıl güncelleme alacak ya da S26 bekle nasıl. Cikacak merak ediyorum. Çünkü lens sensör büyük kullanıyor ama işte Vivo kamerası Sony üst düzey sensör kullaniyor 50MP çok iyi profesyonel gibi. Vivo 4 sene alsa yeter mesela bende düşünüyorum en uygunu Vivo 200FE ama işlemci sıkıntılı yine güzelde MediaTek işlemcisi bir de Snapdragon versiyonu da var. Vivo 200 Ultra 6000MAH batarya ülkemizde satışı yok. Sadece 99k olan fiyatı satışı var üst düzey Vivo X300 en iyi kamerasi sahip Sony sensör son teknolojisi 200MP'lik 10X optic görüntü netlik cekim. Ve Snapdragon 8 Elite 5 gelecek fakat TR belli degil. TR sadece MediaTek 9500 var en güçlü mobil 3 milyon yakın AnTuTu puanı.

One UI bana arayüz olarak çok ağır geliyor hocam genel olarak mesela şu an MIUI kullanıyorum pratiklik ve akıcılık açısından çok daha iyi hissettiriyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı