Hayırlı olsun, telefonun arkasını atabilir misiniz merak ettim? Tırnakla çizmeyi denediniz mi hiç?
Kamera için "Honor 200" ile aynı dedikleri için kafamı karıştırdı vallahi.
Hayırlı olsun, telefonun arkasını atabilir misiniz merak ettim? Tırnakla çizmeyi denediniz mi hiç?
Benim gördüğüm videolarda arka kapağı çok rahat çiziliyordu, elinle ovaladigin zaman gidiyordu çizik. Çok güzel özellik aslında, belki kum renginde vardır bu olay sadece bilmiyorum.Hocam arka dokusu acayip güzel tırnakla çizilmiyor arkada tırnak kayıp gidiyor kılıflı gibi aynı hatta çevremdeki birkaç kişi kılıflı hali zannetti.
Kutudan kılıf ve şarj adaptörü çıkmaması çok büyük fiyasko ön kamera biraz daha iyi olabilirdi ve yazılımsal olarak geliştirilen dinamik adayı kullanmak için ön kameraya dokunmak zorunda kalıyoruz kamerada parmak izi oluşuyor bunu bildirdim umarım dikkate alıp teşekkür kısmına eklenebilirim![]()
Benim gördüğüm videolarda arka kapağı çok rahat çiziliyordu, elinle ovaladigin zaman gidiyordu çizik. Çok güzel özellik aslında, belki kum renginde vardır bu olay sadece bilmiyorum.
Kılıf çıkmaması kötü olmuş da adaptör koyan yok hocam artık, gayet normal maalesef. Hayırlı olsun tekrardan.
Hocam hafif anahtarla da denedim ama direndi kaydırıyor açıkçası tutarken mesela düşecekmiş gibi hissediyorum kılıf işi bayağı sıkıntı ama op gibi az bilinen markaların müşteri alabilmesi için adaptör koyması kesinlikle gerekli diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Özelliği bu hocam aslında, beyazda yoktur belki bilmiyorum. Video:
Kılıf konusunda bende çok sıkıntı yaşıyorum benim marka da çok bilindik olmadığı için, Ali Express gibi yerlerde bulunabiliyor oralara bakın. Adaptör ise Spigen aldım ben sorun yasadim ama maalesef. Harici güzel marka.
OnePlus One çıktığından beri OnePlus kullanıcısıyım. 1- 3 - 3T - 5 - 7T - 8T - 12 cihazlarını kullandım. Arayüz sadeliği akıcılık ve performansta üzerine yoktur. Yakın zamana kadar OnePlus 12 vardı satıp tekrar eski 8T modelime döndüm ve hala canavar gibi bir telefon(6 yıllık). Aynı övgüleri kamera için yapamam hatta hiçbir telefon markası için yapamam çünkü profesyonel fotoğraf makinesi kullanıyorum. Sensör boyutları büyümediği sürece telefonlardan kamera tarafında çok bir şey beklenmemesi kanaatindeyim. OP15 ise batarya ve ekran tarafında çok güzel iyileştirmelerle geliyor, işlemci ve hız kısmına değinmiyorum bile açıkçası bende almayı düşünüyorum. Alacak kişilerede son derece tavsiye edeceğim bir cihaz. Bu arada kamera için iPhone 17 Pro Max ile karşılaştırmalarını izleyen arkadaşlar arada aman aman bir fark olmadığını göreceklerdir.
Hocam bende hobi için EOS R10 kullanıyorum açıkçası beni tatmin etti sensör konusunda Honor 200 ile aynı sensör olması beni düşündürmüştü ama kendi detay motorları detail Max Engine bu işi yapmış daha iyi bir sensör koysalar neler olurdu tahmin edemiyorum.
Halihazırda 2 XT5 var geçen yillar once almış olduğum Samsung S500 3.2 MP dijital fotoğraf makinemi çıkarttım yani ona bile yetişmez şu anki cihazlar. Özet olarak kamera için telefon almak bana çok mantıklı gelmiyor. Hülasa kendi kameramla çektiğim 4K 60FPS 200Mbps videoları ve RAW fotoğrafları OnePlus pad 3 ve eski telefonum OnePlus 8T de editliyorum ve işin ilginç tarafı RAW fotoğraflarda PC de aldığım performansi alıyorum neredeyse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.