OnePlus 6 Alınır Mı?

ONEMEGAS

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde bir miktar para var. Bu yaz çalışıp bir telefon almayı düşünüyorum ve bu telefonun donanım olarak çok kuvvetli olmasını istiyorum. Gözüme OnePlus 6'yı kestirdim. Sizce nasıl ? Baktığım testlerde daha tokat yediği bir telefon göremedim. 8 GB RAM, 256 GB hafıza olan versiyonunu alacağım. 4000 TL gibi bir fiyata gelecek. Önerilerinizi ve görüşlerinizi merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
OnePlus 5T de alabilirsin. Açıkçası 1000 TL daha fazla vermeye değecek bir fark yok arada. OnePlus 5 kullanıcısı olarak genel olarak bu seriyi önerebilirim. Donanımsal olarak gayet kuvvetli. Kamerası orta düzeyde sayılabilir. Ek ayar ve yükleme yapmak gerekiyor iyi çekimler için.

Bir OnePlus 5T kullanıcısı olarak söylüyorum bu saatten sonra alacaksanız 6 alın. 5T çok iyi ve hala alınabilir fakat 6'daki OIS önemli bir özellik yine 4K 60 FPS video kaydı, ağır çekim yeteneklerinin çok geliştirilmiş olmamı gibi durumlar da var.4300'e S9 Plus TR garantili olarak bulunabiliyor. Ama 4000 fazla bir fiyat. S9 Plus bile 4300'e TR garantili bulunabiliyor. Note 9 tanıtılıp bir süre geçince ciddi fiyatlara düşebilir. Onu da beklemek lazım.

Son düzenleme:
Bir OnePlus 5T kullanıcısı olarak söylüyorum bu saatten sonra alacaksanız 6 alın. 5T çok iyi ve hala alınabilir fakat 6'daki OIS önemli bir özellik yine 4K 60 FPS video kaydı, ağır çekim yeteneklerinin çok geliştirilmiş olmamış gibi durumlarda var.4300'e S9 Plus TR garantili olarak bulunabiliyor. Ama 4000 fazla bir fiyat. S9 Plus bile 4300'e TR garantili bulunabiliyor. Note 9 tanıtılıp bir süre geçince ciddi fiyatlara düşebilir. Onu da beklemek lazım.
Ancak benim belirttiğim model 8 GB ve 256 GB hafızası var yoksa 64 GB'a 3300-3400'e de kapatabilirim telefonu ama hafıza benim için önemli ancak senin dediğin fiyata 64 GB fiyatı 256 GB 5000'i geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana sar değeri yüksek geldi bazı yorumlar okudum 5 dk sonra baş ağrısı yapıyor diyenler var. Ithalatçı garantili 4000 TL telefon alınmaz şahsen.

Bana sar değeri yüksek geldi bazı yorumlar okudum 5 dk sonra baş ağrısı yapıyor diyenler var. Ithalatçı garantili 4000 TL telefon alınmaz şahsen.
iPhone 7 ve 8 ile çok yakın sar değerine sahip. Neden kimse Apple'ın yüksek sar değerlerini konuşmayıp sürekli OnePlus'a çatıyor. Anlamış değilim. 1.68 sar değerine sahip 5T'yi çift hat ile kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.

SAR değeri meselesini gerçekten anlayamıyorum. Kim bu telefon hiçbir risk oluşturmaz diyebilir ? 1.60 ile 1.30 arasındaki farkın gerçek hayata yansıması nedir ? Telefon kafanda uyursan, 3 saat kulağında telefonla konuşursan hangi telefonu kullanırsan kullan sorun yaşarsın zaten. Kablosuz ağlar da risk oluşturuyor. Onları ne yapacağız ? Evin duvarlarını Jammer ile mi kaplayacağız ? Önleminizi almak ve riskli davranışlardan uzak durmak sizin elinizde. Saatlerce konuşacağınız zaman kulaklığı takmak ya da gece telefonla uyumamak sizin elinizde.

OP6 almak için erken bir zaman. Bu SAR muhabbeti yapanlar sert bir eleştiri hak ediyor. Ah Sarcılar ah elim kırık olmasaydı sitede bırakmazdım rahat şekilde boş muhabbet yapıp kullanıcının aklını karıştırmanızı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı