Boulite0218
Picopat
İki telefon arasında hangisini tercih etmeliyim? OnePlus 9 Pro işlemcisi sorunlu deniyor. Ortalama 5 yıl kadar kullanmak istiyorum.
İki telefonuda sıfır olarak getirteceğim 8 Pro 12/256 iken 9 Pro 8/128 seçeneği var arada bin tl fiyat farkı var. Oyunlarda stabil bir değer almak istiyorum. Bazı facebook grupları olsun başka yerler olsun 9 Pro için hızlı şarj olduğu için bataryayı çok yıpratıyormuş diye duydum buda uzun kullanımı etkilemez mi? 4 saat civarı ekran süresi alıyormuş benim 5 yıllık S9+ bile zorlasam 6 saat alıyor.OnePlus 8 Pro'nun bataryası dışında bir avantajı yok. OP 9 Pro'daki işlemci sorunlu değil, sadece fazla güç tüketiyor ve geçtiği üretim bandı gereği emulator oyunlarında sürdürülebilir performansta throttle yiyor.
Daha önceden OnePlus 9 Pro bakmaya gitmiştim amoled yanığı ile karşılaşmıştım sizdede böyle bir durum var mı? Ekteki yüklediğim fotoğrafı tam ekran yapıp son parlaklıkta belli oluyor.OnePlus 9 ile 6 saat ekran süresi alıyorum. Batarya 25 dk da tam şarj oluyor.
Bende yok hocam. Telefon olarak ise yağ gibi akıyor bu fiyatlara alınacak en iyi telefon.Daha önceden OnePlus 9 Pro bakmaya gitmiştim amoled yanığı ile karşılaşmıştım sizdede böyle bir durum var mı? Ekteki yüklediğim fotoğrafı tam ekran yapıp son parlaklıkta belli oluyor.
Büyük ihtimalle 8 Pro alacağım riske giremem. Bu videoda belli işlemcinin stabil çalışmadığı normalde o tablo diğer telefonlarda sabitken bu telefonda sürekli fps iniyor çıkıyor. @AçkapıyıGardiyanBende yok hocam. Telefon olarak ise yağ gibi akıyor bu fiyatlara alınacak en iyi telefon.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.