TR ürünü istiyorsan göz at derim bunlaraTelefon Karşılaştırma - Epey
Epey.com telefon özellikleri ve fiyatlarını karşılaştırmanızı sağlar. En iyi ya da size en uygun akıllı telefonu bulmanızı ve en uygun fiyatlarla satın almanızı kolaylaştırır.www.epey.com
@yus4ff daha iyi yardımcı olabilir.
Evet OnePlus kesinlikle android kanadın iPhone'u diyebiliriz. Uzun yıllar önce de böyleydi bana göre android tercih edilecekse tek seçenek. samsungdan pek hoşlanmam gece çekimleri fena değil. OnePlus Hissiyat, kalite, tasarım dili vs olarak samsunga bin basar ama pr yapamıyor. Bu attığım listede hem ekran hem işlemci gayet yeterli standart kullanım için. Sosyal medyayla işin yoksa gözün kapalı alabilirsin bu cihazlardan herhangi birini.OnePlus farkli hissettiriyor diye onu almak istemistim. Hissiyati sanki Android'in IPhone'u gibiydi degisikti yani.
Evet OnePlus kesinlikle Android kanadın IPhone'u diyebiliriz. Hissiyat tasarım dili vs. Ama bu attığım listede hem ekran hem işlemci gayet yeterli standart kullanım için. Sosyal medyayla işin yoksa gözün kapalı alabilirsin bu cihazlardan herhangi birini.
OnePlus Android tarafında en iyi markalardan birisidir tabii. Pek bilgim yok yurt dışı OnePluslar hakkında bütçeye göre önerme yapabilirim.OnePlus farkli hissettiriyor diye onu almak istemistim. Hissiyati sanki Android'in IPhone'u gibiydi degisikti yani.
OnePlus Android tarafında en iyi markalardan birisidir tabii. Pek bilgim yok yurt dışı OnePlus'lar hakkında bütçeye göre önerme yapabilirim.
Tasarımı kötü olduğuna katılıyorum kendimde kullanıyorum ama verdiği premium hissiyat eksiksiz şekilde gayet iyi. Güzel bir kılıf bulursanız tasarım pek sorun olmuyor birde.Samsung 20FE tasarimi kotu ondan dolayi istemiyorum, POCO falan zaten bana gelmez. Hiç de sevmem Redmi, mi, POCO falan.
Hocam S22 gelebilir belki bu fiyatlara. Zorlarsanız yurt dışı S23'de bulunabilir. IMEI atılan cihazlarda sıfırlanınca veya güncelleme yapınca gitme ihtimali oluyor fakat yapılan işleme göre değişiyordu. Pek bilgim yok yurt dışı konusunda.İkinci el onerseniz bu butceye ne gelir? (ben yine OnePlus dusunuyorum) IMEI atilmis cihazlarda ne sorunlar olur performans kaybi falan olur mu?
Evet öyle maalesef. Teyze telefonu diye işlenmiş hafızama asla çıkmıyorSamsung 20FE tasarimi kotu
Evet kullanıcısını uzun vadede pek memnun edebilen cihazlar değiller.POCO falan zaten bana gelmez. Hiç de sevmem Redmi, mi, POCO falan.
Android cihazlarda performansı etkileyen bir durum değil IMEI atılması.IMEI atilmis cihazlarda ne sorunlar olur performans kaybi falan olur mu?
Kılıfla kullanılınca tasarım pek sorun çıkarmıyor fakat kılıfsız kullanıldığındada tasarım kötü olsa bile iyi bir premium hissiyat var.Evet öyle maalesef. Teyze telefonu diye işlenmiş hafızama asla çıkmıyor
Evet kullanıcısını uzun vadede pek memnun edebilen cihazlar değiller.
OnePlus imei atili sekilde kullanan bir insanoglu herhangi bir guncellemede fln gitmedigini dillendirmisti, telefonu da zaten ondan alip denemistim.IMEI atılan cihazlarda sıfırlanınca veya güncelleme yapınca gitme ihtimali oluyor fakat yapılan işleme göre değişiyordu. Pek bilgim yok yurt dışı konusunda.
Fp oranı güzel ama mecburiyet varsa alınır kullanılır. Çok da dert edilecek seviyede değil. Sonuçta fiyatı ortada.Kılıfla kullanılınca tasarım pek sorun çıkarmıyor fakat kılıfsız kullanıldığındada tasarım kötü olsa bile iyi bir premium hissiyat var.