OnePlus 9 Pro 14.350 TL!

Makaleler
3
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son 1 yılın en düşük seviyesinde şu anda fiyatı.

OnePlus 9 Pro

Almak isteyenler için link bırakıyorum: https://www.trendyol.com/oneplus/9p...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme

Android'in kralı olarak anılıyor bu model şu anda...

333.png
Screenshot.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sarı sitede malum yoldan halledilip satılan modeller 10K altına rahatlıkla alınabiliyor. Kendim o şekilde 8 Pro aldım, 1.5 yıldır kullanıyorum sorunsuz.

9 Pro extrem bir model değil, kamerası 8 Pro'dan kötü. Çok yakın dostuma aldık, beklentimizi karşılamadı. Zaten bu sebeple ben 8 Pro'dan 9 Pro'ya geçiş yapmadım. Bir başka yakın dostumuzda da 6T var, yükseltmeyi düşünüyor, 10 Pro düşünüyoruz ona da. Ben de kendime fiyatları 10K'lara düşünce 10 Pro düşünüyorum (malum şekilde olanlardan).

IPhone 12 mi bu mu? Günlük kullanım.
Tabii ki Iphone 12. Görüntüye, özelliklere aldanmaya hiç gerek yok. Apple tarafı 11'deki panel kalitesini kurtarıp, 12 ve sonrası için çok tatlı bir oled ekran kullandığı için bu saatten sonra apple'dan cayılmaz, imkanın olduğu sürece.

Tabii ki Iphone 12. Görüntüye, özelliklere aldanmaya hiç gerek yok. Apple tarafı 11'deki panel kalitesini kurtarıp, 12 ve sonrası için çok tatlı bir oled ekran kullandığı için bu saatten sonra apple'dan cayılmaz, imkanın olduğu sürece.
120Hz tadan, 60Hz iPhone kullanamaz. iPhone çok güzel evet biliyorum, ailem iPhone kullanıyor mesela ama ben OnePlus, çünkü kusursuz ve akıcı yazılım + 120Hz 1milyar renk Fluid Amoled (2K meselesine girmiyorum, gerek yok) ekran. 8 Pro dahil olsa (benim model) SD865 şu an fazla fazla yeterli ve 5500-7000 TL arasına bulunabiliyor şu an.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı