Elektronik R5 5600X - RX 7700 XT sistem 14.350 TL

Arkadaşlar böyle diyoruz ama bu tür satıcılara inanıp alanlar illa oluyordur da bu sistem gerçek değilse yani çok alt bir sistem yolluyor ise bu suç değil mi?

Bence i5 650 ve GT710M falan vardır içinde.

Buna dair ilanda ve açıklamalarda herhangi bir ibare yok hocam. Ha satın alındığı taktirde ilanda yazanların gelmeyeceği de belli. Nitekim satıcının profilinde bu fiyat bandına ekran kartsız i5 işlemcili ürünler mevcut.

Yüksek riski göze alan olmaz. En iyi ihtimalle sipariş iade olur ve alıcı parasının hesaba/karta geçiş sürecinde zaman kaybı yaşanır sanırım.

Bu kazıkçı bir satıcı neden 7700XT R5 5600'ü o fiyata versin ki keşke konu sahibi dolandırıcı diye açsaymış konu başlığını.

Dosya Ekleri

• 1696499880245.png
    1696499880245.png
    333,5 KB · Görüntüleme: 270
Bu kazıkçı bir satıcı neden 7700XT R5 5600'ü o fiyata versin ki keşke konu sahibi dolandırıcı diye açsaymış konu başlığını.

Satıcının cevabı. Ürün farklı gelecek o kesin.

Merhaba, bunu bir aydır Hepsiburada'ya bildiriyoruz bunun gibi bir sürü üründe ayrıca aynı hata var ama sadece AMD işlemcili ürünlerde durum böyle. Intel'lerde problem yok. Hepsiburada ürün girişlerimizi hatalı yapmış bir hafta içinde falan net olarak düzelteceklerini söylediler bekliyoruz.

Arkadaşlar böyle diyoruz ama bu tür satıcılara inanıp alanlar illa oluyordur da bu sistem gerçek değilse yani çok alt bir sistem yolluyor ise bu suç değil mi?
Hocam ben art niyetli bir durum olduğunu düşünmek istemiyorum, böyle bir kanıya varabilmek için bütün ürünlerini incelemek gerekir. Ancak dediğiniz gibi sipariş verilip, alt model ürünler gönderiliyorsa orada bir suç bulunacağı aşikar. Satıcı, alıcıya pazarladığı (aynı fiyat, nitelik ve niceliklere sahip) ürünü göndermekle mükellef, ilanda herhangi bir açık nokta göremedim.

Merhaba, bunu bir aydır Hepsiburada'ya bildiriyoruz bunun gibi bir sürü üründe ayrıca aynı hata var ama sadece AMD işlemcili ürünlerde durum böyle. Intel'lerde problem yok. Hepsiburada ürün girişlerimizi hatalı yapmış bir hafta içinde falan net olarak düzelteceklerini söylediler bekliyoruz.

Satıcı her ne kadar bu cevabında, ilanında belirttiği ürünleri göndereceğinin garantisine dair bir bilgi sun(a)masa da, işbu sözleşme gereği göndermesi gerekir. Tabi bu noktada şunu belirteyim, kimseyi alması için teşvik etmiyorum. Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi en iyi ihtimalle sipariş verirsiniz, iptal olur ve paranın iadesi için geçen süreçte zaman kaybı yaşanır.

Herkese aynı mesajı gönderiyor. Satıcı yalan söylüyor. 16K'ya APU sistem satıyor. HB ile ilgisi yok. Bir hata varsa o da satıcınındır.

Satıcı doğru söylüyor aynı şey Amazon üzerinde de başıma geldi özellikle Cooler Master marka ürünlerde kod yanlışlığı yüzünden 2-3 kere zarara girdim, ama sağ olsun Amazon karşıladı hasarı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı