Selamlar arkadaşlar, geçtiğimiz günler de yeni bir telefon almaya karar verdim ve 1 hafta araştırma yaptım, fakat bazı konular da kararsız kaldım ve sizin de yardımınızla artık karar vermek istiyorum.
Başlıkta yazdığım telefonlardan birisini almayı planlıyorum, fakat bu 3 telefon dışında bildiğiniz daha da iyi telefonlar varsa önerilerinizi bekliyorum.
Genel olarak film, oyun, kamera, saatlerce kullanım yani aklınıza gelebilecek herşey de beni memmun edecek birşeye ihtiyacım var, hangisi daha iyi olur?
Genel olarak film, oyun, kamera, saatlerce kullanım yani aklınıza gelebilecek her şey de beni memnun edecek bir şeye ihtiyacım var, hangisi daha iyi olur?
Araştırdım da biraz, S21'lerde Snapdragon 888 var ama Snapdragon'lu sürümü 13 bin liradan başlıyor, Xiaomi Mi 11 Pro'da direk var ve daha da ucuz, Samsung S21'in işlemcisinden şikayetçi insanlar, eğer ucuza bulduğunuz S21 Snapdragon işlemcili bir cihaz varsa atar mısınız?
Merhaba bir sorum vardı Oneplus 9’un uzun kullanımda pil performansı nasıl acaba? 1-2 sene ardırdan çok mu düşüyor? S21FE daha mı iyidir pil performansında?
Merhaba bir sorum vardı Oneplus 9’un uzun kullanımda pil performansı nasıl acaba? 1-2 sene ardırdan çok mu düşüyor? S21FE daha mı iyidir pil performansında?