- Makaleler
- 8
Exynos olunca ne oluyor? 2100 iyi bir model hem.S21 FE Exynos. Alınmaz. S20FE bir ihtimal.
Exynos olunca ne oluyor? 2100 iyi bir model hem.S21 FE Exynos. Alınmaz. S20FE bir ihtimal.
Exynos olunca ne oluyor? 2100 iyi bir model hem.
İlk hafta olduğu için olabilir miAdam OnePlus 9'dan geçiş yapacağım diyor. 2 cihazı da kullanan biri OnePlus'un daha iyi olduğu kanaatine kesinlikle varır. Arkadaşımda var S21 FE. Cihaz kavruluyor sucuk atsan pişecek. Daha 3 gün önce kapalı kutu aldı. Isındığında kasması da ayrı bir vaka tabii.
İlk hafta olduğu için olabilir mi![]()
Bilmiyorum bende 2 ay önce S20 FE'ye geçtim. İlk hafta ısınması vs. beni korkuttu sonradan düzeldi şıkır şıkır şuan telefon.Olamaz. 1 ay kullananda da aynı hata. 5 ay kullananda da 3 gün kullananda da. Çok çevremde alan var. Alayı pişman. Samsung markasını çok severim fakat S21 FE modeli beni bir tık soğuttu.
S23 veya diğer serilerin Ultra modelleri olmadığı sürece op 9'dan başka cihaza geçmeyin.
Valla ben de çevremde iki kişiye S21 FE aldırdım. Kendim S21 kullanıyorum. Ne benim telefonum anormal düzeyde ısınıyor ne de onlarınki ısınıyor.Olamaz. 1 ay kullananda da aynı hata. 5 ay kullananda da 3 gün kullananda da. Çok çevremde alan var. Alayı pişman. Samsung markasını çok severim fakat S21 FE modeli beni bir tık soğuttu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.