OnePlus 9'dan S20FE’ye geçilir mi?

Exynos olunca ne oluyor? 2100 iyi bir model hem.

Adam OnePlus 9'dan geçiş yapacağım diyor. 2 cihazı da kullanan biri OnePlus'un daha iyi olduğu kanaatine kesinlikle varır. Arkadaşımda var S21 FE. Cihaz kavruluyor sucuk atsan pişecek. Daha 3 gün önce kapalı kutu aldı. Isındığında kasması da ayrı bir vaka tabii.

Geçmeye değmez. OnePlus9'u satıp üstüne bir OnePlus9 parası daha koyacaksınız ki S20FE alabilin keza 65 Watt'dan 25'e düşmek canınızı sıkacaktır.

Adam OnePlus 9'dan geçiş yapacağım diyor. 2 cihazı da kullanan biri OnePlus'un daha iyi olduğu kanaatine kesinlikle varır. Arkadaşımda var S21 FE. Cihaz kavruluyor sucuk atsan pişecek. Daha 3 gün önce kapalı kutu aldı. Isındığında kasması da ayrı bir vaka tabii.
İlk hafta olduğu için olabilir mi :)

Olamaz. 1 ay kullananda da aynı hata. 5 ay kullananda da 3 gün kullananda da. Çok çevremde alan var. Alayı pişman. Samsung markasını çok severim fakat S21 FE modeli beni bir tık soğuttu.
Bilmiyorum bende 2 ay önce S20 FE'ye geçtim. İlk hafta ısınması vs. beni korkuttu sonradan düzeldi şıkır şıkır şuan telefon.

Olamaz. 1 ay kullananda da aynı hata. 5 ay kullananda da 3 gün kullananda da. Çok çevremde alan var. Alayı pişman. Samsung markasını çok severim fakat S21 FE modeli beni bir tık soğuttu.
Valla ben de çevremde iki kişiye S21 FE aldırdım. Kendim S21 kullanıyorum. Ne benim telefonum anormal düzeyde ısınıyor ne de onlarınki ısınıyor.
Suçu Exynos 2100'e atmak ne kadar doğru bilemedim.

Ha Exynos 2100 de sorunsuz değil. Klasik 4-5 nm Samsung dökümü SoC'ler gibi tam performans verebilmesi için TDP'sini aşıyor.
Ve dökümü kötü olduğu için çabuk ısınıyor ve throttling yaşıyor. Snapdragon varyantina göre ve hatta 865'e göre bile NPU'su zayıf.
Ama normal kullanimda asla ısınma sorunu yaşamıyorum. Asla alınmamalı yanlış geliyor o sebepten.

Geçilmez ayrıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı