OnePlus 9Pro'dan OnePlus 11'e geçilir mi?

Retropatt

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Mevcut durumda, 2 aylık bir OnePlus 9 Pro kullanıyorum. Kayıtlı ve sorunsuz, ancak OnePlus 11 dikkatimi çekiyor, yeni çıktı işlemci ve kamera çok güzel olmuş, kaydını da pasaport ile düşünüyorum. Arada 5-6 bin liralık bir fiyat farkı var sizce geçmeye değer mi?

Özellik açısından mı fiyat açısından mı hocam
Hocam bir kere kaptırdınız mı bütün varlığınızı telefon güncellemeye ayırırsınız pek iyi bir alışkanlık değil. 9 Pro'nun kamera özellikleri daha iyi. 11 işlemci açısından ileride ama piyasada 888'i zorlayacak herhangi bir yazılım yok.

Hocam bir kere kaptırdınız mı bütün varlığınızı telefon güncellemeye ayırırsınız pek iyi bir alışkanlık değil. 9 Pro'nun kamera özellikleri daha iyi. 11 işlemci açısından ileride ama piyasada 888'i zorlayacak herhangi bir yazılım yok.
Maksat güncellemek hocam,yoksa ikisinin kamerası da bana fazla bile açıkçası.Sadece işlemci için uygun görmüştüm,güç tüketimi açısından.

Maksat güncellemek hocam,yoksa ikisinin kamerası da bana fazla bile açıkçası.Sadece işlemci için uygun görmüştüm,güç tüketimi açısından.
Geçilir hocam kesinlikle değer. UFS4 var Dolby ekran var oneplus'ların 888'le optimizasyon sorunu vardı hem pil tüketimi hem performans açısından da bayağı fark var. Biraz kamerayı kötüleştirmişler nedense ama o kadar da fark etmez normal bir kullanıcı.

Geçilir hocam kesinlikle değer. UFS4 var Dolby ekran var oneplus'ların 888'le optimizasyon sorunu vardı hem pil tüketimi hem performans açısından da bayağı fark var. Biraz kamerayı kötüleştirmişler nedense ama o kadar da fark etmez normal bir kullanıcı.
En büyük beklentim işlemci zaten,888 verimsiz hocam evet günlük kullanımda iyi ama gen 2 çok daha iyi

En büyük sıkıntısı kayıt olayı şu an, pasaporta kayıt yaptırmayı düşünüyorum, cihaz 16-17 bandında 6700 de kayıt ücreti 20leri aşıyor bakalım
Size kalmış artık. Mediatek tarafında dimensity9000, 9200 işlemci ya da 8+gen1 bakabilirsiniz daha ucuza gelir mi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı