OnePlus A5000 isimli cihaz nasıl kaldırılır?

AidenK

Yoctopat
Daha fazla  
2 ay önce Vatan Bilgisayar'dan Vivo Y22s almıştım. Uygulamaları indirirken gözüme OnePlus A5000 isimli bir cihazın telefonumda olduğunu gördüm. Bu cihazı telefonumdan kaldırmak istiyorum ama bir yol bulamadım. Telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm ama hâlâ duruyordu. BlueStacks kullanımından kaynaklı olabilir diye farklı bir cihaz seçtim ve yine olmadı. Bu cihazı nasıl kaldırabilirim?

Screenshot_2023_0609_144134.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay önce Vatan Bilgisayar'dan Vivo Y22s almıştım. Uygulamaları indirirken gözüme OnePlus A5000 isimli bir cihazın telefonumda olduğunu gördüm. Bu cihazı telefonumdan kaldırmak istiyorum ama bir yol bulamadım. Telefonumu fabrika ayarlarına döndürdüm ama hâlâ duruyordu. BlueStacks kullanımından kaynaklı olabilir diye farklı bir cihaz seçtim ve yine olmadı. Bu cihazı nasıl kaldırabilirim?

Eki Görüntüle 1813563

Bende de aynı sorun var BlueStacks kullanımından kaynaklanıyor bende çözemedim.

Bende de aynı sorun var BlueStacks kullanımından kaynaklanıyor bende çözemedim.
Çünkü çözülmesi gereken birşey yok ortada, mail adresini giriyorsun ve arka planda bluestacks o markalı cihazdan share ediliyor demek oluyor. Ortada bir sorun yok yani

Gmail hesabınıza giriş yaparak bağlı cihazlardan da kaldırabiliyorsunuz.

Çünkü çözülmesi gereken bir şey yok ortada, mail adresini giriyorsun ve arka planda BlueStacks o markalı cihazdan share ediliyor demek oluyor. Ortada bir sorun yok yani.

Gmail hesabınıza giriş yaparak bağlı cihazlardan da kaldırabiliyorsunuz.

Sorun yok ama bir yandanda rahatsız edici :D

Eki Görüntüle 1813563

Eski laptopumda BlueStacks yüklüymüş o yüzden öyle gözüküyormuş kurcalayınca anladım. Konuyu kilitlemeyi bilmiyorum moderatörlerden biri kitleyebilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı