OnePlus Nord 3 alınır mı?

İlanlarda 2000-3000 lira fazla yazıyorlar hocam, oraya gidince 12K'ya bulabiliyorum, hatta 14T Pro 1 TB olan model 19K.
Anladım, oralara uzağım. Camon 30 pro 5G ye biraz yakınım. Telefon hakkında bilgin var mı? Açıkçası ekranı, batarya ve kamera performansı güzel olsun yeterli. Fiyatı da çok uygun. Benim elimde S21 fe var belki bu cihazdan daha üstün ama bataryası yüzünden 60 hz de kullanıyorum. Bakış açım biraz farklı. Bataryası hızlı bittikten sonra İphone 16 pro max versen kullanmak istemem. Tecno hakkında yazılımı kötü, uzun ömürlü değil deniyor. Bunlar ne derece doğru? Beni 2 3 yıl götürse çok ağır sorunlar çıkarmasa benim için kafi.

Anladım, oralara uzağım. Camon 30 Pro 5G'ye biraz yakınım. Telefon hakkında bilgin var mı? Açıkçası ekranı, batarya ve kamera performansı güzel olsun yeterli. Fiyatı da çok uygun. Benim elimde S21 FE var belki bu cihazdan daha üstün ama bataryası yüzünden 60 Hz de kullanıyorum. Bakış açım biraz farklı. Bataryası hızlı bittikten sonra iPhone 16 Pro Max versen kullanmak istemem. Tecno hakkında yazılımı kötü, uzun ömürlü değil deniyor. Bunlar ne derece doğru? Beni 2 3 yıl götürse çok ağır sorunlar çıkarmasa benim için kafi.

O markayı bilmiyorum. POCO X7 Pro nasıl olur?

Oneplus nord 3 seçimim olur. Donanım olarak daha dengeli olması yanı sıra yazılım olarakta açık ara önde.
Yazılım olarak önde olması tam olarak ne anlama geliyor? Örneğin Camon ile arasındaki farklar nedir? Camon ve İnfinixe bunlar asla alınmayacak telefonlardır diyebilir miyiz? Bu telefonlar haricinde OnePlus 9 pro ve Op 8t var. Fakat 9 pro yeşil ekran ve batarya ile ilgili çok fazla kötü yorum almış. Önerilerinize açığım

Yazılım olarak önde olması tam olarak ne anlama geliyor? Örneğin Camon ile arasındaki farklar nedir? Camon ve Infinix'e bunlar asla alınmayacak telefonlardır diyebilir miyiz? Bu telefonlar haricinde OnePlus 9 Pro ve Op 8T var. Fakat 9 Pro yeşil ekran ve batarya ile ilgili çok fazla kötü yorum almış. Önerilerinize açığım

Optimizasyon ve akıcılıktan bahsediyorum yazılım derken. OxygenOS yani OnePlus'un yazılımı Android kanadında en iyi yazılımlardan biri. Camon ve Infinix donanım olarak önde olsa bakılabilirdi.

Optimizasyon ve akıcılıktan bahsediyorum yazılım derken. OxygenOS yani OnePlus'un yazılımı Android kanadında en iyi yazılımlardan biri. Camon ve Infinix donanım olarak önde olsa bakılabilirdi.
Teardown testlerinde Tecno ve İnfinixin çuvalladığı doğru mu? Modelden modele değişiyor mu ya da

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı