OnePlus Nord N10 5G alınır mı?

Rakipleri A52, Mi 11 Lite ve Realme 8 Pro modellerinde AMOLED panel var. AMOLED doğrudan şarja etki ediyor. Yine de Nord N10 modeli yazılımı nedeniyle az şarj harcıyor. One Plus bu noktada başarılı bir firma.
Hocam, eskiden yakın fiyatlardaydı ancak şu an 800 TL falan fark var diğer telefonlarla, normalde Note 10 Pro ya da Poco X3 Pro almayı planlıyordum ancak fiyatlar çok uçtu.

Çok teşekkürler.

Teşekkürler.
Oyun performansı iyi midir? Üzmez diye düşünüyorum ama size de sormak istedim. Ekranı AMOLED olmasa bile AMOLED'e yakın performansta diyen bir iki kişide görmüştüm.

Ekranı AMOLED olmasa bile AMOLED'e yakın performansta diyen bir iki kişide görmüştüm.
İyi sallamışlar dağlar kadar fark var. Nord N10 modelinin ekranı iyi değil.

Oyun performansı iyi midir?
CPU olarak A52, Mi 11 Lite, Note 10 Pro, Realme 8 Pro modellerinden daha iyi. GPU olarak ise daha kötü. Oyun performansı yeter sana herhalde. Oyun videolarına YouTube'dan bak.

Teşekkürler, ekranı en azından film falan izlerken kötü gelmez değil mi?
PUBG tarzı oyunlar oynamayacağım zaten, en fazla Wild Rift falan oynarım ama onu da sanmıyorum.

Bu arada Android 11 gelecek mi? Eğer varsa Android 12 gelecek mi? Bilginiz var mı acaba @BERWAR ?
11 gelecek, resmi olarak 12 gelmeyecek. Cihaz kutudan Android 10 ile çıkıyor.
Nord N series: Starting from N10 and N100, all N series devices will receive 1 major Android update and 3 years of security updates.

Teşekkürler, Android 12'nin gelmemesi büyük bir eksi sayılır mı acaba?
@BERWAR Size de sormak istiyorum hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…