Oneplus One mı Oppo Find 7 mi

melih_11

Kilopat
Katılım
12 Temmuz 2014
Mesajlar
1.010
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi Çin ucuz telefonda büyük bir adım attı. Benim de gözüm ilk olarak Oppo'ya sonra da Oneplus'a kaydı. Ben de Oneplus telefonu seçtim fakat Çin Türkiye'ye getirmiyor. Sizce en fazla (kargo, kdv ve imei) 1400 TL olacak olan telefonu garantisi olmaksızın almalı mıyım ? Yoksa Oppo'yu mu bekleyeyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
OnePlus One süper bir telefon. Bence onu almalısın. Arayüzü harika ve hızlı. Kendisi de çok şık, kutusu da çok özenli. Kısacası kesinlikle OnePlus One .Zaten oppo ile de pek fark olacağını sanmam. Şirketlerin kökleri aynı yere dayanıyor. Hatta aynı marka bile denebilir.


Son günlerde OnePlus'ın Türkiyeye şube açacağı konuşuluyor. Eğer öyle bir şey olursa, Çin'deki fiyatı Türkiye'ye vurduğumuzda 800-900 Tl'ye denk geliyor ki bu durumda piyasada başka markalar telefon satamaz. Bu yüzden her türlü lanet vergi sistemini uygulayacaklardır ve G2 ayarında olacaktır. Siz de OnePlus One'ı gönüll rahatlığı ile alabilirsiniz..
 
Aynı sorun bende de vardı. Kafam karışmıştı, aradığım telefon 5.5 inch e yakındı. Lumia 930'u istiyordum ama o da o kadar büyük değildi, aradığım özelliklerde değildi. One'ı almayı düşünüyorum çünkü özelleştirme fırsatı çok ama bana sorarsan şu şartlar altında alma çünkü henüz garantisi yok. Sahibinde'de 1700lere satılıyorlar birde pasaporta yazdırmak gerekiyor. Kısaca benim tavsiyem ocak ayına kadar bekle :)
 
Sağ olun, teşekkür ederim. Ben de oneplus olarak düşünmüştüm. Oneplus da cm11 de var ve bu yüzden aklım her zaman o telefonda kaldı. Oppo ise ses kamera ve alttaki o vazgeçemediğim aydınlatma için aklımda kaldı. Keşke Oppo da cm kullansaydı.
 
Oppoya cm rom atabilirsin zaten garantisi yok gibi bir şey. Ama QHD ekranı dez avantaj bence hem performans hem enerji tüketimi açısından.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı