- Makaleler
- 4
Tekrardan görmeye başladım. OneUI ne zaman gelecek? S25 serisine gönderilecekmiş diye duydum. S24'e ne zaman gelebilir?
Hocam merhaba.Tekrardan görmeye başladım. OneUI ne zaman gelecek? S25 serisine gönderilecekmiş diye duydum. S24'e ne zaman gelebilir?
2026 Başlarında çıkar bence.Tekrardan görmeye başladım. OneUI ne zaman gelecek? S25 serisine gönderilecekmiş diye duydum. S24'e ne zaman gelebilir?
Tekrardan görmeye başladım. One UI ne zaman gelecek? S25 serisine gönderilecekmiş diye duydum. S24'e ne zaman gelebilir?
Apple'dan geçip tek memnun olmadığım şey güncelleme mevzusu. Versene tüm cihazlara aynı anda sürümü. Optimizasyon problemi varsa da adamakıllı oturup yapacak yani.Bi haber sitesinde okumuştum Samsung güncellemeleri S serisinden çekip, Katlanabilir telefonlara ilk verecekmiş diye.
Yani Katlanabilir> S serisi> ve diğer modeller diye gidecekmiş. Tabi söylenti ne kadar doğru yanlış bilinmiyor.
Böyle olursa şayet git gide uzar bu iş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.