Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 21 Mart 2023 #1 Sizce Oni seti alınır mı? Katana'sı çok hoşuma gitti ama diğer oyuncularda çubuk gibi gözüküyor. Yoksa mağazayı bekleyip güzel skinler mi çekmeliyim?
Sizce Oni seti alınır mı? Katana'sı çok hoşuma gitti ama diğer oyuncularda çubuk gibi gözüküyor. Yoksa mağazayı bekleyip güzel skinler mi çekmeliyim?
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 21 Mart 2023 #2 Göz sizin, zevk sizin. İnsanlar da çubuk gibi görünse de takmayın. Hangisi içinize siniyorsa seçin alın.
Göz sizin, zevk sizin. İnsanlar da çubuk gibi görünse de takmayın. Hangisi içinize siniyorsa seçin alın.
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 3 21 Mart 2023 #3 Set çöp bence.
NamertClk Kilopat Katılım 12 Ekim 2017 Mesajlar 353 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #4 Ben de vp attım mağaza bekliyorum. Çekiş animasyonu olmayan bir katanaya o kadar vp verilmesi bana göre fazla. Eğer sabırlıysan gaia 2.0 seti gelecek diyorlar onu bekleyebilirsin
Ben de vp attım mağaza bekliyorum. Çekiş animasyonu olmayan bir katanaya o kadar vp verilmesi bana göre fazla. Eğer sabırlıysan gaia 2.0 seti gelecek diyorlar onu bekleyebilirsin
3 37378 Megapat Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 354 Çözümler 2 21 Mart 2023 #5 Hocam, paranız varsa çıkan her seti alın; sıkılmazsınız böylelikle.
lensi Hectopat Katılım 16 Ekim 2022 Mesajlar 1.745 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #6 Estetikci dedi: Sizce Oni seti alınır mı? Katana'sı çok hoşuma gitti ama diğer oyuncularda çubuk gibi gözüküyor. Yoksa mağazayı bekleyip güzel skinler mi çekmeliyim? Genişletmek için tıkla... Bence Boşver Daha güzel Bıçak sikinleri var Vandal Hissiyatı güzel ama çok değil Yağmacı bende var Yağmacı daha iyi şahsen.
Estetikci dedi: Sizce Oni seti alınır mı? Katana'sı çok hoşuma gitti ama diğer oyuncularda çubuk gibi gözüküyor. Yoksa mağazayı bekleyip güzel skinler mi çekmeliyim? Genişletmek için tıkla... Bence Boşver Daha güzel Bıçak sikinleri var Vandal Hissiyatı güzel ama çok değil Yağmacı bende var Yağmacı daha iyi şahsen.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 25 21 Mart 2023 #7 37378 dedi: Hocam, paranız varsa çıkan her seti alın; sıkılmazsınız böylelikle. Genişletmek için tıkla... Parası olsa bu oyunu oynayacağını sanmam.
37378 dedi: Hocam, paranız varsa çıkan her seti alın; sıkılmazsınız böylelikle. Genişletmek için tıkla... Parası olsa bu oyunu oynayacağını sanmam.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 21 Mart 2023 #8 AçkapıyıGardiyan dedi: Set çöp bence. Genişletmek için tıkla... Neden?
NoobEller Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2017 Mesajlar 2.947 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2023 #9 lensi dedi: Bence boşver daha güzel Bıçak skinleri var Vandal Hissiyatı güzel ama çok değil Yağmacı bende var Yağmacı daha iyi şahsen. Genişletmek için tıkla... Bana Vandal skini Phantom hissiyatı yaratıyor o yüzden kötü gibi geldi. Benim gibi düşünenler var mı acaba sanki Phantom ile ateş ediyorum.
lensi dedi: Bence boşver daha güzel Bıçak skinleri var Vandal Hissiyatı güzel ama çok değil Yağmacı bende var Yağmacı daha iyi şahsen. Genişletmek için tıkla... Bana Vandal skini Phantom hissiyatı yaratıyor o yüzden kötü gibi geldi. Benim gibi düşünenler var mı acaba sanki Phantom ile ateş ediyorum.
Estetikci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Şubat 2020 Mesajlar 2.201 Çözümler 5 21 Mart 2023 #10 NoobEller dedi: Bana Vandal skini Phantom hissiyatı yaratıyor o yüzden kötü gibi geldi. Benim gibi düşünenler var mı acaba sanki Phantom ile ateş ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, şuan asil vandala sahibim. Oni vandal sekmiyor gibi hissettiriyor. Değişik bir hissiyati var. Seti katanası için almak istiyorum. Mantıken seti almak daha kârlı oluyor. Ya da bekleyip mağazadan güzel skinleri almak istiyorum.
NoobEller dedi: Bana Vandal skini Phantom hissiyatı yaratıyor o yüzden kötü gibi geldi. Benim gibi düşünenler var mı acaba sanki Phantom ile ateş ediyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, şuan asil vandala sahibim. Oni vandal sekmiyor gibi hissettiriyor. Değişik bir hissiyati var. Seti katanası için almak istiyorum. Mantıken seti almak daha kârlı oluyor. Ya da bekleyip mağazadan güzel skinleri almak istiyorum.