Onion uzantılı siteler tam olarak nedir?

Mail adresleri sıkıntı çıkartırsa silebilirim.
Girilmiyor.

Onion.pet, onion uzantılı değil ki?

Korkacak bir şey yok hocam. Altı üstü insan tacirlerinin, hackerların, kiralık katillerin, uyuşturucu ve silah kaçakçılarının cirit attığı bir yer.
Elimde var bir kaç tane isterseniz atıyım.

Hocam ben şahsen biraz korktum. Bu sitelerde her şey varmış. İzlenmesi çok güç.
Korkmayın ben Deep Web'in forum sitelerine girdim ve daha da korkdum. (çocuk, organ satışları var.)
Yani yalnız değilsiniz. 🤗

Girilmiyor.

Onion. Pet, onion uzantılı değil ki?

Korkacak bir şey yok hocam. Altı üstü insan tacirlerinin, hackerların, kiralık katillerin, uyuşturucu ve silah kaçakçılarının cirit attığı bir yer.

Tamam hocam. Ben de boş yere korkmuşum. Hocam ben yine de uzak durayım. Malum ben de şeker ve tansiyon var. Demesinler sonra Deep Web'de kayboldu.

Zamanında merak edip girdiğim siteler, her türlü pis iş var. Cinayet işlenmiş silahtan sahte kredi kartlarına kadar. Ödemeler BTC yoluyla yapılıyor.

benim asıl merak ettiğim neden doğrudan Google'dan göremiyorum gibi, nasıl Google'dan gidebileceğim değil🙂

Tor adı üzerinde The Onion Router diye geçer. Normal tarayıcı ile Tor çalışma sistemi farklıdır. Codec olmadan belli bir video formatını oynatamamak gibi. Tor 100% anonimlik üzerine var diğerleri değil.

Chrome gibi tarayıcıların onion uzantılı sitesinin açmama durumu bu. Açmasını sağlayacak kodlar ve değişiklikler yapsan dahi 100% güvenli olmaz.

ocam benim asıl merak ettiğim neden doğrudan Google'dan göremiyorum gibi, nasıl Google'dan gidebileceğim değil
Genel olarak .onion sitelerinin özelliğidir, o sitelere ulaşmanın tek yolu Tor Browser kullanmak. Sebebi de Tor Browser otomatik olarak 10 veya 15 saniyede bir IP adresinizi değiştiriyor. Bu da izinizin sürülmesini imkansız kılıyor.

Genel olarak .onion sitelerinin özelliğidir, o sitelere ulaşmanın tek yolu Tor Browser kullanmak. Sebebi de Tor Browser otomatik olarak 10 veya 15 saniyede bir IP adresinizi değiştiriyor. Bu da izinizin sürülmesini imkansız kılıyor.
Tor Browser düşünüldüğü kadar güvenli değil. Tecrübeli bir hacker rahatlıkla yerini öğrenebilir Tor üzerinden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı