Steam Onlarca hesaba tek bir bilgisayardan girmek ban sebebi olabilir mi?

clash royale

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir sebepten dolayı aynı anda olmasa da belirli bir süre aralıklarla hesaplara girmem lazım. Herhangi bir hile açmıyorum veya Steam'in politikalarına aykırı bir şey yaptığımı da sanmıyorum. Steam çoklu hesap kullanımına izin veriyor fakat yine de size sormak istedim.

Hocam parayla satılmadığı surece çoklu hesap kullanımı ve hesap paylaşımı Steam'de yasal. Bir hesapta VAC ban yiyip, oturum kapatıp öbur hesabımda oyuna devam ettiğim çok oldu. Ve Steam hesabı satarken de gunde 10 - 15 hesaba girerken de bir sorun olmuyordu 👍🏻

Eyvallah çok sağ olasın. Bende CS:GO'da kasa düşürme amaçlı bir bot hazırladım. Otomatik hesaba girip kasa düşene kadar bekleyip çıkıyor. E haliyle 1 2 hesapla yapamam bunu. İçim rahatladı sağ olun. Son olarak parayla satılmadığı sürece demişsiniz. Onu tam anlamadım. Açıklarsanız çok sevinirim.

Eyvallah çok sağ olasın. Bende CS:GO'da kasa düşürme amaçlı bir bot hazırladım. Otomatik hesaba girip kasa düşene kadar bekleyip çıkıyor. E haliyle 1 2 hesapla yapamam bunu. İçim rahatladı sağ olun. Son olarak parayla satılmadığı sürece demişsiniz. Onu tam anlamadım. Açıklarsanız çok sevinirim.

Çoklu hesaptan değil de bot kullanımından VAC ban yiyebilirsiniz, VAC korumalı oyunlarda Idle Master gibi kart düşürme uygulamaları da önerilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı