Online bir oyunda kendi serverini açıp 0 ping almak

KilluaGun

Hectopat
Benim istediğim şey şu aslında bir oyunda normalde 80 ile 200 arası ping alıyorum. Bu sunucu fransada ve ben bu oyunun sahtesini kendi PC me kurup kendi sunucumu yapıp 0 ping almak istiyorum. Veya başka yoluda varsa onu da yaparım. Kısacası nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen öyle sadece ben giricem.
Ve bunu adobe üzerinden açıcam ama adobeden açmam şart deil.
Benim tek istediğim şey 0 ping yani sadece kendi evimden girebeleceğim bir şey istiyorum.
Videolarda 0 ping aldığını göstermiyor o nedenle boşuna denemek istemiyorum.

Malesef böyle bir görüntü aldım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (136).png
    Ekran Görüntüsü (136).png
    231,3 KB · Görüntüleme: 69
Demek istediğin şey private server kurmak heralde, eğer oynadığın oyunun server kurulumu ilgili dosyaları açık ve yol gösteren videolar varsa kendi bilgisayarına kolaylıkla kurabilirsin ama ne işe yarar ki? :D

Bence çoğu kişi arkadaşın ne demek istediğini tam anlayamamış o yüzden çok ayrıntıya gitmiş ki ben de anlamadım büyük ihtimalle. Yapmak istediğin şey mesela Metin2 indirip PvP server kurmaksa 0 ping alırsın bunun gibi şeyler çoğu oyunda var ve basit ama benim anlayamadığım şey şu, senin indirdiğin tek kişilik sunucu orijinal oyuna bağlı değil dolayısıyla rekorların vs. nasıl diğer oyunda gözükecek ki?

Diğer oyunda gözükmesine gerek yok o rekoru kırarken videoya alıyorsun.
Youtube atıyorsun.
Zaten kırdığın süre sağ altta yazıyo.
Ama ben youtube özel sunucu baktığımda çoğunlukla site üzerinden yapıyorlar bense uygulama olarak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı