Online check-in hakkında bilgi gerekiyor

suleymanxuuooti

Hectopat
Daha fazla  
Uçak bileti aldım yurt içi gidiş dönüş. Online check-in yapmayı düşünüyorum. Hayatımda hiç uçağa binmedim, siteden online check-in yaptıktan sonra ne yapmam gerekiyor? Bileti havalimanında nereden alacağım? Self check-in makinelerinden mi alacağım? Ve eğer oradan alacaksam online check-in yaptıktan sonra tekrardan PNR numaram ile mi alacağım biletimi makineden? Ne olur yardım eder misiniz hiçbir şey bilmiyorum. Yardımcı olmanızı istiyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Ve sabah gidip akşam döneceğim bileti aldığımda ikisini aynı anda vermiyorlar değil mi? Kapı numarası muhabbetleri falan varya o yüzden sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum heyecan yapma. Evet online check-in yapınca makinadan biletini alabilirsin. Ama ilk kez bineceğin için sana şunu öneririm; hangi firmadan aldıysan, örneğin THY. Valizlerin geçtiği check-in yapıldığı ofisler var havalimanlarinda, herkes gibi
orada sıraya gir ve işlemlerini kolayca yap. İlla online check-in yapmak zorundasın diye bir şey yok. Tamam zaman kazandırır ama zaten valizini vermek için o sırayı bekleyeceksin, valizin olmadığı zaman makinadan biletini alırsın hem de beklememiş olursun ama ilk seferin olduğu için ofisi öneririm. Bu arada bu kadar uzun yazdığıma bakma korkulacak hiçbir şey yok :D
Kimliğini unutma. En az 2 saat önce orada ol. Hadi kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı