Online derse masaüstü PC'den girince hoparlörden ses gelmiyor

Merhaba, aygıt yöneticisini açıp
Online derse masaüstü bilgisayardan girdiğimde hoparlörden ses gelmiyor. Nasıl çözebilirim?
Merhaba, İşletim sisteminiz Windows 10 ise sağ altta ki ses çubuğuna tıklayıp sorunları gider der misiniz? Bu işlemi uyguladıktan sonra eğer sorun çözülmediyse aygıt yöneticisini açıp, ''Ses girişleri ve çıkışları'' ''Ses, video ve oyun denetleyicileri'' Bölümünü açıp ekran görüntüsü yollayabilir misiniz? Ayrıca lütfen hoparlörün bozuk olmadığını, jak girişlerin ve kabloların sağlam olduğundan emin olun. Eğer varsa başka ses alabileceğiniz kulaklık veya hoparlör onu takıp deneyebilir misiniz?
 
Merhaba, aygıt yöneticisini açıp.

Merhaba, işletim sisteminiz Windows 10 ise sağ altta ki ses çubuğuna tıklayıp sorunları gider der misiniz? Bu işlemi uyguladıktan sonra eğer sorun çözülmediyse aygıt yöneticisini açıp, "ses girişleri ve çıkışları" "ses, video ve oyun denetleyicileri" bölümünü açıp ekran görüntüsü yollayabilir misiniz? Ayrıca lütfen hoparlörün bozuk olmadığını, jak girişlerin ve kabloların sağlam olduğundan emin olun. Eğer varsa başka ses alabileceğiniz kulaklık veya hoparlör onu takıp deneyebilir misiniz?

Kulaklık taktığımda ses alabiliyorum. Hoparlör modeli genius SP-S110 sorun eski nesil olduğundandır diye düşünüyorum.
 
Kulaklık taktığımda ses alabiliyorum. Hoparlör modeli genius SP-S110 sorun eski nesil olduğundandır diye düşünüyorum.
Kulaklık taktığınızda eğer ses alabiliyorsanız büyük ihtimalle sorun hoparlördedir. Başka bir cihaza hoparlörünüzü takıp deneyin, eğer ses geliyorsa bilgisayarınızda kullandığınız hoparlör için ses sürücüsü yoktur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı