Online derste mikrofon açık kalmış

Bizde hocanın çocuğu ağlayınca "2 dakikaya geliyorum." demişti. Ben de adımı Carl Johnson yapıp sürekli "Ah shit, here we go again." Kaydını oynatmıştım. Sonradan eski adımı silmeyi unuttuğumu farkettim. Bugün okula kitap almaya gittiğimde bizim sınıfa giden bir kişi bana Carl Johnson demişti. Tabii hoca hiç bir şey anlamadı. Canlı derste bir keresinde Creeper'a sövmüştüm. Pek kafaya takılacak bir şey değil.

Aynı bu şekilde buraya yazdığın gibi başkalarına anlat. Bir süre sonra takmayacaksın. Ayrıca ortamlarda egosuz, kasıntısız, espritüel olarak görülürsün.

Bunu yaşayanlara tanıklık etmiştim, hoca herkesin mikrofonunu açmıştı sorunuz var mı diye. Mikrofonunun açıldığını fark edemeyenler tam bir faciaydı. Küfürlü muhabbet edenler, maymun gibi kahkaha atanlar, "Benim mikrofonum nasıl kendi kendine açılmış?" diye söylenenler.
Telefonu WO Mic programı ile mikrofon olarak kullanan ben "Mute" tuşuna basarak mikrofonu kapatmıştım, bir tek bana işlemedi sanırım 🤣

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı