torcak1 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #21 SHYN1E dedi: Olay o değil çocuklar kendilerine #roadtojail yazmış yani hapishaneye yol dalga geçiyorlar hani ergenlerin badboyluğu havalı bulması gibi hapise girmeyi havalı buluyorlar. Genişletmek için tıkla... 15-17 yaşlarındalar ve Twitter hesapları "her gün sarhoşum", "onu çok özlüyorum" gibi tweetlerle dolu. Ağır badboylar kendileri
SHYN1E dedi: Olay o değil çocuklar kendilerine #roadtojail yazmış yani hapishaneye yol dalga geçiyorlar hani ergenlerin badboyluğu havalı bulması gibi hapise girmeyi havalı buluyorlar. Genişletmek için tıkla... 15-17 yaşlarındalar ve Twitter hesapları "her gün sarhoşum", "onu çok özlüyorum" gibi tweetlerle dolu. Ağır badboylar kendileri
Luuks Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 629 Çözümler 5 9 Şubat 2021 #22 torcak1 dedi: 15-17 yaşlarındalar ve Twitter hesapları "her gün sarhoşum", "onu çok özlüyorum" gibi tweetlerle dolu. Ağır badboylar kendileri Genişletmek için tıkla... Bu çocuklar serseri veya ileride serseri olacaklar, zaten dolandırıcı olmuşlar bile, bunun önüne geçilmesi lazım.
torcak1 dedi: 15-17 yaşlarındalar ve Twitter hesapları "her gün sarhoşum", "onu çok özlüyorum" gibi tweetlerle dolu. Ağır badboylar kendileri Genişletmek için tıkla... Bu çocuklar serseri veya ileride serseri olacaklar, zaten dolandırıcı olmuşlar bile, bunun önüne geçilmesi lazım.
torcak1 Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 254 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #23 Luuks dedi: Bu çocuklar serseri veya ileride serseri olacaklar, zaten dolandırıcı olmuşlar bile, bunun önüne geçilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ileride hapsi boylayacağından emin olduğum tipler. O yüzden benim işime engel olmadıkları sürece ne isterlerse yapabilirler
Luuks dedi: Bu çocuklar serseri veya ileride serseri olacaklar, zaten dolandırıcı olmuşlar bile, bunun önüne geçilmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Gerçekten ileride hapsi boylayacağından emin olduğum tipler. O yüzden benim işime engel olmadıkları sürece ne isterlerse yapabilirler